از روزی که عضو این سایت شدم خیلی وقتا در مقابل حضورم گارد گرفته شده و یه عده حسابی از خجالتم در اومدن.
من اصلا درک نمیکنم که چرا به مردی که اینجا عضو هست توهین میکنید؟
آیا بچهدار شدن و تربیت بچه فقط یه مسالهی زنانهس؟ مرد هیچ نقشی در زندگی نداره؟
من اینجا از حقوق بانوان دفاع میکنم اما یکسری میان به من فحش میدن. خودشون رو تحقیر میکنن و فکر میکنن بودن توی این سایت کسر شانه.
مردی که بخواد آموزش ببینه که توی رابطهش چطور رفتار کنه میشه خاله زنک و خراب و هزارتا صفت دیگه.
من هیچوقت وارد تاپیکهایی که مربوط به مسائل زنانهس نمیشم. همیشه سعی میکنم با استفاده از تجربهی خودم به بقیه کمک کنم. خیلی از مسائل هست که تجربهی جنس مخالف بیشتر میتونه کمک کنه. اینکه یه عده فکر میکنن اینجا سایت بانوانه خیلی سادهانگارانهس و بهتون قول میدم کلی کاربر داریم با جنسیت زن که مرد هستن و از همین اصرار شما سواستفاده میکنن.
هر آدمی بابد برای رابطهش تلاش کنه و اینکه یه عده فکر میکنید تمام رابطه به دوش شماست و آقا فقط باید پول بیاره و هرکاری دلش میخواد بکنه و شما باید کنترلش کنید غلطه. همین رفتار باعث سواستفادهی مردها میشه که همیشه توقع دارن که شما به میل اونا رفتار کنید و فکر میکنن بیشتر میفهمن از شما و مالکتون هستن. چون شما این حس مالکیت رو بهشون دادید. اگر مشکلی با این قضیه ندارید به خودتون مربوطه ولی حق ندارید به کسی که داره برای رابطهی خودش تلاش میکنه و سعی میکنه تا میتونه توو مسائل حقوقی و روانشناسی به بقیه کمک کنه توهین کنید.
پایدار باشید