2777
2789
عنوان

ورود آقایان ممنوع؟

2545 بازدید | 214 پست

از روزی که عضو این سایت شدم خیلی وقتا در مقابل حضورم گارد گرفته شده و یه عده حسابی از خجالتم در اومدن.

من اصلا درک نمی‌کنم که چرا به مردی که اینجا عضو هست توهین می‌کنید؟

آیا بچه‌دار شدن و تربیت بچه فقط یه مساله‌ی زنانه‌س؟ مرد هیچ نقشی در زندگی نداره؟

من اینجا از حقوق بانوان دفاع می‌کنم اما یکسری میان به من فحش میدن. خودشون رو تحقیر می‌کنن و فکر می‌کنن بودن توی این سایت کسر شانه.

مردی که بخواد آموزش ببینه که توی رابطه‌ش چطور رفتار کنه میشه خاله زنک و خراب و هزارتا صفت دیگه.

من هیچوقت وارد تاپیک‌هایی که مربوط به مسائل زنانه‌س نمیشم. همیشه سعی می‌کنم با استفاده از تجربه‌ی خودم به بقیه کمک کنم. خیلی از مسائل هست که تجربه‌ی جنس مخالف بیشتر می‌تونه کمک کنه. اینکه یه عده فکر می‌کنن اینجا سایت بانوانه خیلی ساده‌انگارانه‌س و بهتون قول میدم کلی کاربر داریم با جنسیت زن که مرد هستن و از همین اصرار شما سواستفاده می‌کنن.

هر آدمی بابد برای رابطه‌ش تلاش کنه و اینکه یه عده فکر می‌کنید تمام رابطه به دوش شماست و آقا فقط باید پول بیاره و هرکاری دلش میخواد بکنه و شما باید کنترلش کنید غلطه. همین رفتار باعث سواستفاده‌ی مردها میشه که همیشه توقع دارن که شما به میل اونا رفتار کنید و فکر می‌کنن بیشتر می‌فهمن از شما و مالکتون هستن. چون شما این حس مالکیت رو بهشون دادید. اگر مشکلی با این قضیه ندارید به خودتون مربوطه ولی حق ندارید به کسی که داره برای رابطه‌ی خودش تلاش می‌کنه و سعی می‌کنه تا میتونه توو مسائل حقوقی و روانشناسی به بقیه کمک کنه توهین کنید.

پایدار باشید

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیس پسر ها فریاد نمی زنند 😔💔

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

خانما معمولا تمیایل دارن دور هم از مشکلاتشون بگن و دردو دا کنن 

اگه دیده باشی هم زمان قدیم خانما میشنستن دم در صخبت میکرد 

بشخصه ندیدم مردی بشینه دم در کوچه با زنای همسایه حرف بزنه بگه میخوام کمک کنم

و مطمینا زنش هم بهش این اجازه رو نمیداد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

ب نظر من این سایت هم برای خانما هم. اقایونه نمیدونم چرا بعضی خانوما گارد میگیرن🤔

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
باشه فقط در خواست دوستی ندین بقیه اش حله

من تا حالا درخواست دوستی ندادم

هرکسی که مایل بوده و کمکی خواسته هم گفتم خودشون درخواست دوستی بدن

من یکی کارای کلا ندارم 

یه گوشه برای خودم دارم میرم ومیام 

اما اگه روزی بخوام ازدواج کنم و بفهمم طرف مقابل تو این سایت بوده دورش رو خط میکشه 

هزارتا راه برای یادگیری و اطلاعات و کمک کرنه.........

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

کسی کاری به کارتون نداره همینکه درخواست ندین

وتوتاپیکای جنسی وپریودی وزایمان واینانباشین دیگه مشکلی نیس وکسی کاری به کارتون نداره

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!
۹۹ درصد اقایون سایت بی شخصیتن و فقط یک درصد به دلایل شما اینجان به همین علت ترو خشک باهم میسوزن

آخه توی خانوم‌ها همینطوریه

افکار اشتباهشون رو پخش می‌کنن و توقع دارن همه مثل اونا فکر کنن و اگه اینطور نباشه به شدت توهین می‌کنن

ب نظر من این سایت هم برای خانما هم. اقایونه نمیدونم چرا بعضی خانوما گارد میگیرن🤔

چون اقایون بیان توتاپیک جنسی کامنت میزارن چون اقااومده به خانم میگه سینتوبده شوهرت بمکه تاخوب بشه اخه ادم چقدبیشعورباشه بعضیاواقعامریضن ازبس مردمریض وهیز توسایت دیدیم دیگه تروخشک همه باهم توسایت میسوزن

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!