2777
2789
عنوان

ورود آقایان ممنوع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 214 پست
من کاری به اقایون ندارم ولی ازبس توسایت دیدم یه عده چرت وپرت میگن دیگه همه رویه جورمیبینم چون احساس ...

خب اول باید ببینید اون طرف چی میگه و چه رفتاری میکنه بعد گزارشش رو بدید.

حق با شماست توو خود جامعه هم همینطوریه متاسفانه ولی فراموش نکنید خیلی از این اکانت‌هایی که جنسیت زن دارن و راحت هم همه جا نظر میدن ممکنه مرد باشن

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

اره بابا حق با شماست مردایی که اینجان فقط اومدن از حقوق زنان دفاع کنن یا برای رابطشون اموزش ببینن

انقد بیکاری و علافیتونو توجیه نکنین بابا 

مرد اگه مرد باشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ناراضی که یه آقا اینارو گفته و خودت داری تو تاپیک این آقا اینارو بازگو میکنی!

اکثراقایون اینجاهم تقصیرخانماهست چراخانم تاپیک بزنه اقابیادخصوصی

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!
والا من این کارارو نکردم هیچوقت اما خیلی جاها بوده من رفتم برای کمک نظر دادم و طرف به صرف اینکه مرد ...

ببینید من یه زنم 

به عنوان یه زن ناراحت میشم همسرم تو این سایت حضور داشته باشه بنظر من بخاطر همسرتون و حساسیت های کلی خانوما بهتره اینجارو ترک کنید

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

توجهی نکنید  اصن ورود آقایون منع نشده فقط مزاحمت ایجاد نکنید  به منم گفتن مردی 😂🤣

مگه بیکارم مزاحمت ایجاد کنم آخه

وقتی اومدم برای پیشرفت خودم توی رابطه چرا باید مزاحمت ایجاد کنم؟

آخه اون آدمی که فکر میکنه اینجا میتونه مخ کسیو بزنه واقعا احمقه!

اینهمه سایت و اپلیکیشن برای این کار هست و اون اومده اینجا

خب معلومه کم عقله دیگه

خب اول باید ببینید اون طرف چی میگه و چه رفتاری میکنه بعد گزارشش رو بدید. حق با شماست توو خود جامعه ...

اره کمم ندیدم هموناهم اخرش لومیرن

ادمامیتونن خیلی چیزاپیش هم یادبگیرن وبهم دیگه کمک کنن ولی وقتی اینجوری هستن بهتره نباشن که اون بچه سال هابه مشکل بخورن

چون اقایون بیان توتاپیک جنسی کامنت میزارن چون اقااومده به خانم میگه سینتوبده شوهرت بمکه تاخوب بشه اخ ...

حق با شماست متاسفانه

ولی همونطور که چند بار دیگه هم گفتم اکانت‌های فیک هم زیاده و اون آدمی که اینو میگه محتاج اینه که واکنش بگیره فقط

اون میدونه قراره بهش حمله بشه از قبل و این کارو میکنه و وقتی بهش واکنش نشون میدید حال میکنه

برای اون مهم نیست بهش فحش بدید یا نه

همین که جوابشو بدید خوشحال میشه

بهترین کار اینه که در مواجهه باهاشون هیچ واکنشی نشون ندید 

خانما معمولا تمیایل دارن دور هم از مشکلاتشون بگن و دردو دا کنن  اگه دیده باشی هم زمان قدیم خان ...

خب دقیقا منم دارم میگم این تفکرات قدیمی باعث تربیت مردانی شده که هیچ تلاشی توی رابطه نمیکنن و همیشه حق رو به خودشون میدن و تمام مشکلات رو خانوم باید حل کنه

مردی که اینطوری باشه نمیتونه زندگی خوبی بسازه و این تفکر از قبل روی خیلی از مردها و زن‌های ایرانی مونده.

شما اگر مشکلی ندارید و ترجیحت اینه مشکلی نیست ولی خیلی‌ها هستن که اینو نمی‌پذیرن.

هر دو طرف نیاز به آموزش و صحبت دارن

اینکه فکر کنید مردها به صورت غریزی همه چیشون درسته پ همه چی بلدن و اصلا ذهن تک بعدی دارن غلطه

مردها ربات که نیستن

خب اول باید ببینید اون طرف چی میگه و چه رفتاری میکنه بعد گزارشش رو بدید. حق با شماست توو خود جامعه ...

نگاه به حرف میزنم ومیرم اول اینکه من به شخصه یه مردببینم چرت گفته وبی احترامی کنه به همجنسام نی نی یاروبراش تگ میکنم

دوم اقایون اینجاتقصیربعضی همجناسی خودمه که تاپیک میزنن اقابیادخصوصیم وتوهرتاپیکی ببینن یه اقاچرت وپرتم گفته باشه لایکش میکنن وروخوش بهش نشون میدن

پس ازاقایون سایت خواهش میکنم توتاپیکای جنسی وزایمان وپریودی نیان تابتونیم همه پیش همدیگه یه سری چیزارویادبگیریم موفق وپایدار🙌🙌

من کاری ندارم به مردی میخوان باشن میخوان نباشن 

تو تایپک شما هم استثنائا پست میزارم 

دیشب با یه وجود دروغگو برخورد کردم که بهم پیشنهاد دوستی داد منم رد کردم 

بعد بهم تهمت زد که من تو خصوصی پیام دادم 

قسم خوردم چه اینجا چه دنیای واقعی حتی جواب سلام مردارو هم ندم

شرافت تو وجود مردا مرده مردا زن شدن 

تو امضام هم گفتم چه حسی به مردای اینجا دارم 

هر عابدی گذشته ای دارد و هر گناهکاری آینده ای .اگر آقا هستی لطف کن به هیچ وجه تو تایپک من شرکت نکن پستای منم ریپلای نکن.....از همه مردای نی نی سایت متنفرم ...
من یکی کارای کلا ندارم  یه گوشه برای خودم دارم میرم ومیام  اما اگه روزی بخوام ازدواج کنم ...

اگر اینجا بودن رو کسر شان می‌دونید خودتون هم درگیرش هستید چون اینکه فکر کنید اینجا برای خانوماست و همه خانوم هستن کاملا اشتباهه.

هزارتا راه یادگیری اگر هست برای خانوما هم هست پس چرا میان اینجا؟

ضمن اینکه حتما معیارتون رو عوض کنید چون همون همسر آینده‌ی شما ممکنه با اکانت فیک اینجا باشه و اصلا هم به شما نگه

سلام من کاری به نظر بقیه ندارم.ولی نظر شخصی من اینه که بد نیست آقایون هم حضور داشته باشن‌حداقل از نز ...

خیلی ممنون

کاش همه به این درک برسن واقعا

قبول دارم ولی خیلی ها سواستفاده میکنن

خودمم دیدم

توی جامعه هم همینطوره

حق با شماست متاسفانه ولی همونطور که چند بار دیگه هم گفتم اکانت‌های فیک هم زیاده و اون آدمی که اینو ...

حرفتون کاملادرسته

من به شخصه براهمینه تاپیکاموقفل میکنم دوس دارم همه باشن وپیش هم چیزی یادبگیریم نه اینکه بخوایم به هم دیگه بی احترامی کنیم وتعلیق بشیم