2777
2789

تا گشنشه که محل نمبده وقتی سیر میشه میاد گاز میگیره یا لیس میزنه

تازه غذا خوردنشم مثل وحشیاست هرچی نصیحت میکنم تو دختری اینجوری غذا نخور گوش نمیده

نکنه شوهر میخواد ۰😂؟؟

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داره تشکر میکنه ازت یا بازی میخاد😂چن وقتشه؟اگه بخاد مشخص میشه.

کمتز از یکسال ۸ ماهشه

از کجا بفهمم شوهر میخواد؟

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

من تا گشنه بود میومد خودشو لوس میکرد وقتی خرش از پل میگذشت اصلا نمیدونم میرفت کجا

چ باحال😑😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من تا گشنه بود میومد خودشو لوس میکرد وقتی خرش از پل میگذشت اصلا نمیدونم میرفت کجا

عین اول دست و صورتشو میشوره وقتی سیر میشه

بعد میاد منو بو میکنه بعد گاز میگیره

.

کمتز از یکسال ۸ ماهشه از کجا بفهمم شوهر میخواد؟

وااا 😂 من تاحالا حیوان خونگی نداشتم مگ شوهر هم میخان 😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وااا 😂 من تاحالا حیوان خونگی نداشتم مگ شوهر هم میخان 😂

اره منم داشتم پسر بود براش یدونه ماده اوردم دیگه منو تحویل نمیگرفت از اونجا مادرشوهرا رو درک کردم 🤣🤣

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

کمتز از یکسال ۸ ماهشه از کجا بفهمم شوهر میخواد؟

میومیوهای بلند و عجیب،کمرش رو قوس میده و باسنشو بالا میگیره،خودشو به زمین و وسایل میماله،ناز و نازکشی زیاد،بیقراری، کمغذایی، زیاد راه رفتن،میره کنار پنجره یا در و انگار کسی رو صدا میکنه.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.