girl8l مدیر استارتر عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 74 عنوان قاروق یا تل گیر 119 بازدید | 7 پست خانوما راجب قاروقچی میدونین بیاید 1404/09/14 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اکورپکور عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 8698 پدر بزرگم بود حمد به آب و نون میخوند به خورد طرف میداد خوب میشد مثلا همیشه هم از بقیه ی محل ها میومدن خونشون همیشه شلوغ بود البته در رفتگی هارو هم جا مینداخت و کام بچه هارو برمیداشت پول هم نمیگرفت میگفت صلوات بفرستین یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
girl8l مدیر استارتر عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 74 اولین باره میشنوم داخل گلو چیزایی مثل هسته میوه و غذا میمونه داخل گلو میری پیش کسایی که بلدن با ماساژ گلو رد میکنن یا داخل بینی فوت میکنن میاد بیرون
girl8l مدیر استارتر عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 74 پدر بزرگم بود حمد به آب و نون میخوند به خورد طرف میداد خوب میشد مثلا همیشه هم از بقیه ی محل ها میومد ... دیروز رفتم ی خانومه برام رد کرد امروز صبح جاش درد گرفته
خوشخوابkh عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 3362 دیروز رفتم ی خانومه برام رد کرد امروز صبح جاش درد گرفته میگفتی جاشو با انگشتش میبست تا دیگه نمونه چیزی،تا دو سه روز غذای نرم بخور فرنی و کاچی تا جاش نرم بشه و خوب شه
girl8l مدیر استارتر عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 74 میگفتی جاشو با انگشتش میبست تا دیگه نمونه چیزی،تا دو سه روز غذای نرم بخور فرنی و کاچی تا جاش نرم بشه ... دیروز خوب بود امروز از صبح جاش درد گرفتهقبلا فوت میکرد تو دماغم اینبار گفت رد کنم درد داره فوت بهتر بود