2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 43 پست
درکت میکنم عزیزم همه این راه رو من رفتم بچه تون چندسالشه؟

واااااای اصلا باورم نمیشه هـــــــــــستی ممنون از پاسخگویی

دخترم پنج سالش داره تموم میشه فقط تنها کلمه ماما و بابا رو میتونه بگه دیگه هیچی چقد گفتار درمانی بردم بخدا دریغ از یه پیشرفت این اخرا سی جلسه پیش یه نفر بردم گفتم پیشرفت نکرده دیگه نمیارم برگه اوتیسم داده بهم اره دخترتون اوتیسمع نیارید،بدتر میشه حالا من چندتا دکتر مغز اعصاب بردم هیچکدوم نگفتن اوتیسمه همه گفتن بیش فعاله یعنی من از این گفتار درمانیا مزخرفتر ندیدم بماند که پنجاه جلسه دیگه هم پیش بقیه بردم بخدا یکیشون از همون اول گوشیشو میگرفت دستش دخترمو با چندتا مکعب سرگرم میکرد بعد میگفت شما باید بیرون باشید جلو شما نمیتونم اموزش بدم 

اونوقت میشه لطف کنی بگی  چند سی سی تزریق میشد؟؟؟ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام طاووس- زیبا

برادرزاده منم الان6 سالش هست و درست حرف نمیزنه کلماتش محدود و خیلی ناواضح حرف میزنه ... اوایل یهمون گفتن اوتیسم هست ولی بعدا گفتن نیست چون یه مقدار لجبازی میکرد و جیغ میزد که خداروشکر از سرش افتاد .... الان مشکل جدی داریم با صحبت نکردنش ... تا الان بیش از 200 جلسه گفتار درمانی بردیم ولی هیچ اثری نداشته ... دکتری نیست که تو جنوب و شیراز و اصفهان پیشش نرفته باشیم ... تست آیکیو گرفتیم همه چی بنظر خوب میومد نقشه مغزی هم چیزی نشون نداده ... بنظرتون این آمپولا روش جواب میده ؟؟؟ اسم آمپول رو می گید؟؟

مامان بچه خیلی خیلی حالش بده چون سه سال هست شب و روز نداره یا دنبال گفتار درمانی این چیزها هست یا تو مطب دکتر خواب و خوراک نداره میشه کمکمون کنید؟؟؟

سلام طاووس- زیبابرادرزاده منم الان6 سالش هست و درست حرف نمیزنه کلماتش محدود و خیلی ناواضح حرف میزنه ...

سلام عزیزم 

آمپول سربولایزین بود که معمولا برای بچه هایی که نوار مغز سالمی دارن و مشکل تشنج ندارن استفاده میشه ...روی پسر من که جواب داد ولی خب بستگی به شرایط بچه هم داره پنجاه پنجاه هست رو یکسری از بچه ها جواب میده روی یکسری از بچه ها نه..‌..

با دکترشون مشورت کنن براشون تجویز کنه انشالله که جواب بگیرین

سلام عزیزم آمپول سربولایزین بود که معمولا برای بچه هایی که نوار مغز سالمی دارن و مشکل تشنج ندارن است ...

برادرزادم تشنج پنهان داشت ولی الان حدود یکسال هست نوار نغزش اوکی هست ‌.... دکتر شیراز گفت امکان داره کلا تکلمش خوب بشه یا کلا تکلمشو از دست بده همین مقدار کم ... شما چیزی راجع به این موضوع میدونید؟ چند سالش بود کودک شما؟؟ تکلم اولیه ش چقدر بود؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

برادرزادم تشنج پنهان داشت ولی الان حدود یکسال هست نوار نغزش اوکی هست ‌.... دکتر شیراز گفت امکان داره ...

عزیزم پسرم تا سه سالگی شاید بیست تا کلمه میگفت بعد راه افتاد...

تشنج خیلی سخته و حتما تحت نظر پزشک درمان رو ادامه بدین و از نت دنبال دارو نباشید هر دارویی روی هر بچه ای متفاوت اثر میکنه ...انشالله که شما هم زودتر جواب بگیرید

عزیزم پسرم تا سه سالگی شاید بیست تا کلمه میگفت بعد راه افتاد...تشنج خیلی سخته و حتما تحت نظر پزشک در ...

پیش پزشکی که شما گفتید نوبت اینترنتی گرفتیم‌چون راهمون دوره ... اگه راه حلی داشت که دیگه حضوری میریم ... پناه میبریم به خداوند امیدوارم به همه خصوصا بچه ها سلامتی بده... ممنون از راهنماییتون

پیش پزشکی که شما گفتید نوبت اینترنتی گرفتیم‌چون راهمون دوره ... اگه راه حلی داشت که دیگه حضوری میریم ...

انشالله خدا خودش کمک کنه بله ارزش داره یک بار حضوری بیان چون دکتری هستن که روزی ۱۰۰ تا بچه مثل بچه های ما رو معاینه میکنن و تشخیصشون خیلی خوبه 

انشالله خدا خودش کمک کنه بله ارزش داره یک بار حضوری بیان چون دکتری هستن که روزی ۱۰۰ تا بچه مثل بچه ه ...

سلام عزیزم ممنونت میشم اگه پیاممو دیدی جواب بدی منم پسرم دو سالشه و حرف نمیزنه خیلی قبلا تلوزیون میدید یه ماهه که قطع کردم دستورات رو انجام نمیده و حرف نمیزنه وگرنه دیگه مشکلی نداره شما هم بچتون اینطور بود ؟ علائمش چیا بودن الان خوب صحبت میکنه چند ساله بود که شروع کرد به حرف زدن به خدا من از نگرانی دارم سکته میکنم

کاربری دست ۳ تا رفیق قدیمیه

سلام عزیزم ممنونت میشم اگه پیاممو دیدی جواب بدی منم پسرم دو سالشه و حرف نمیزنه خیلی قبلا تلوزیون مید ...

سلام عزیزم پسر من قبل سه سالگی مشکل خاصی نداشت ولی بعد سه سالگی کم کم مشکوک شدم قبل سه سال هم نمیشه تشخیصی رو بچه گذاشت....اشتباه منو نکنید حتما پیش متخصص مغز و اعصاب ببرید و تمرینات کار و گفتار رو شروع کنید اگر در آینده متوجه شدید مشکلی نداره که خداروشکر ولی اگر طیف باشه هرچه سریع تر درمان رو شروع کنید....طیف بودن بچه واقعا چیز عجیب غریبی نیست خیلی از بچه های طیف رو میشناسم سنجش قبول شدن و مدرسه میرن....

پسر من تاپیک هامو بخونی کامل توضیح دادم با دارو و درمان سه و نیم سالگی شروع کرد حرف زدن