2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 15071 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد اوتیسم باید بگم انقدر مطلب خوندم خودم اوتیسم شدم بچه من به غیر حرف نزدن علامت خاصی نداشت و ی ...

سلام وقت بخیر 

میتونم بپرسم الان بچتون تو چه وضعیتی هستن ما هم شرایط شما رو داریم میخوام از آقای دکتر وقت بگیرم لطفا یه توضیح واسه الان بچه بدین ممنون

سلام وقت بخیر میتونم بپرسم الان بچتون تو چه وضعیتی هستن ما هم شرایط شما رو داریم میخوام از آقای دکتر ...

عزیزم پسر من الان کامل حرف میزنه و هشتاد درصد مشکلاتش حل شده...حتما ببر پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان و کاردرمانی رو همزمان انجام بده که این دوتا مکمل هم هستن....

به حرف بقیه هم اعتنا نکن که خودش راه میفته اگر دنبالش نباشی از همسن هاش عقب میفته 

عزیزم پسر من الان کامل حرف میزنه و هشتاد درصد مشکلاتش حل شده...حتما ببر پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان ...

متخصص مغز و اعصاب بردم معاینه کرد گفت چیزی نیست ببر گفتار درمانی الان ۳ ماه میبرم هفته یه جلسه کار درمانی و ۲ جلسه گفتار، فکر میکنم درکش کمه 

سلام وقت بخیر دوست عزیز

منم پسرم ۲سالو۵ماهشه 

درست حرف نمیزنه یعنی توجه نمیکنه بهمون

قبل دوسالگی چند تا کلمه میگفت یهو از حرف زدن افتاد البته بخاطر تلویزون بود.. بابا صدای حیوانات رو در میاره 

بگیم جیزی بیار برامون نمیاره ولی بگیم کنترل یا گوشی میاره

استارتر عزیز امیدوارم پیاممو بخونی چون به وجودت الان خیلی احتیاج دارم من با دکتر اشرفی مشاوره تلفنی صحبت کردم خیلی راهنمایی نکرد و گفت باید بیای اینجا و....اونطور که من شرح حال دادم گفت بچه بیش فعاله چندتا دارو تجویز کرد ولی گفت باید بیای مطب منم مسیرم خیلی طولانی و اصلا امکانش نیس که بتونم بیام حالا تو شهر خودمون که مراجعه کردم مثل همین بچه شما به من دارو اتنتالین و امگاسه تجویز کرد و گفت بعد یک ماه بیا اگه تفاوت کرده بود باید امپول بزنه ولی نگفت اسم امپوله از چند نفر که پرسیدم همین امپول پسر شما رو گفتن تجویز میکنه میشه دوزشو بگی بخدا دیگه خسته شدم از دکتر بردن انگار من یه کفش اهنی پوشیدم همش از این مطب به اون مطب دخترم شده موش ازمایشگاهی گفتار درمانی که نگم نزدیک هشتاد جلسه بردم پیش انواع اقسام گفتار درمانا بخدا دریغ از یه ذره مهارتی چیزی نشونش بدن فقط پول میگیرن