2777
2789
عنوان

چرا بیدارین🫠

622 بازدید | 97 پست

من خودم تا الان داشتم خرید جامیدادم و مرغ شستم و آشپزخونه تمیز میکردم، تازه اومدم دراز بکشم که از کمردرد نمیتونم بخوابم و ازخستگی زیاد خوابم نمیبره 🤕🫠شما چرا بیدارین؟

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم واکسن 18 ماهگی زده و تب داره نگرانم باید صبرکن موقع داروشن بشه تبش کنترل کنم بعد بخوابم

آخی عزیزدلم خداقوت 🥺 ایشالا که زودی خوب میشه 🩷

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

گشنمه شامم سوزوندم زغال شد بی شام موندم 🤣

چراااا😂چی درست کرده بودی؟!

ما خواب بودیم یهو یه صدای شبیه کوبیدن بطری نوشابه به زمین اومد بیدار شدم دیگه خوایم نبرد الانم دارم ...

والا میگن برا شل نشدن پوست،تخم شربتی باید استفاده کرد و خورد تودوران رژیم

ما خواب بودیم یهو یه صدای شبیه کوبیدن بطری نوشابه به زمین اومد بیدار شدم دیگه خوایم نبرد الانم دارم ...

اخییی🫠🫠🤕🤕 امپول لاغری بزن، من خودم 58 کیلو ام دوست دارم بشم 50، خیلی تو فکر امپولم

غصه میخورم

برای دندان نام خراب شده موی سرم همه وز شده تمام بدنم شده جوش بی پولی و نداری بازم خدایا شکرت

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر