سلام دوستان امروز میخوام فقط در مورد تجربه خودم برای حرف نزدن بچه بگم بلکه کمکی بشه چون خودم خیلی غصه خوردم به مرز جنون رسیدم ولی نمیدونستم چکار کنم.
پسر من تا دو سالگی یکی دو تا کلمه بیشتر حرف نمیزد نگران بودم ولی نمیدونستم چکار کنم همه میگفتن پسره و این حرفا خودش به حرف میاد و....
بعد دوسالگی یواش یواش اطرافیان میگفتن ببر گفتار درمان خوب میشه که من یه جا نزدیک خونه پیدا کردم و چند جلسه بردم که متاسفانه تاثیری ندیدم و ناامیدی از قبل شدم.
تا اینکه یه روز بچه نزدیک سه سالش بود سرما خورد و بردم متخصص اطفال که گفت چرا این بچه صحبت نمیکنه گفتار درمان به درد نمیخوره ببر پیش روانپزشک کودکان یا متخصص مغز و اعصاب کودکان.....
با هزار پرس و جو تو اينترنت بردم پیش یک روانپزشک کودکان به اسم دکتر لیدا زمانی که متاسفانه خیلی سواد و درک زیادی از این مساله نداشت و به مرکز گفتار درمانی ارجاع داد. دو ماهی اینجوری علاف شدم و نامید سر خونه اول....
تا اینکه یک روز یه خدابیامرزی که کارمند علوم پزشکی تهران بود گفت ببر پیش دکتر محمودرضا اشرفی که بهترین متخصص مغز و اعصاب کودکان هست ولی نوبت دهیش اینترنتی و چهار ماه یک باره... نوبت از اشرفی گرفتم ولی دلم تا اون موقع طاقت نمیآورد با خودم گفتم تا نوبتم برسه ببرم یه دکتر دیگه!
اینار از دکتر غلامرضا زمانی که اونم متخصص مغز و اعصاب کودکان هست وقت گرفتم و با هزار مصیبت از صبح رفتم دم در مطب با بچه نشستم که نوبتم بشههه!
شیش عصر نوبتم شد خودم و بدتر بچه بعد این همه انتظار خسته شدیم رفتیم داخل مطب که پسر یه جا بند نمیشد و فقط بدو بدو میکرد، دکتر نگاه کرد و گفت خانم این اوتیسمه....
اون لحظه تو حال خودم نبودم انگار خبر مرگ عزیزترین کست رو بهت دادن و شوک شدید بهم وارد شد و ریسپریدون و اتوموکس نوشت گفت برو و یک ماه بعد بیا...
داروها رو که دادم بچه به شدت منزوی شد ....
ماه بعد دوباره بردم دوباره همون داروها و شربت امگا ۳ و گفت دوماه دیگه بیا
نمیدونم تاثیر چی بود بچه به صورت محدود شروع کرد اول کلمه ها رو گفتن ولی خیلی مظلوم شده بود.
دوماه بعد نوبت دکتر اشرفی رسید و بردم پیشش و شرح حال دادم که گفت احتمالا تاخیره و داروها رو گفت قطع کنم دوتا آمپول سربولازین نوشت گفت بزن اگر اثر داشت بیا ده تا دیگه بنویسم ...
سه هفته بعد از تزریق دومین آمپول بطور معجزه آوری بچه شروع کرد به کلمه گفتن و از دو هفته بعد جمله دو کلمه ای!!
رفتیم ده تای دیگه نوشت که این هفته دهمی رو هم زدیم و الان بچه عین بلبل حرف میزنه