2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

14080 بازدید | 43 پست

سلام دوستان امروز میخوام فقط در مورد تجربه خودم برای حرف نزدن بچه بگم بلکه کمکی بشه چون خودم خیلی غصه خوردم به مرز جنون رسیدم ولی نمیدونستم چکار کنم.

پسر من تا دو سالگی یکی دو تا کلمه بیشتر حرف نمیزد نگران بودم ولی نمیدونستم چکار کنم همه میگفتن پسره و این حرفا خودش به حرف میاد و....

بعد دوسالگی یواش یواش اطرافیان میگفتن ببر گفتار درمان خوب میشه که من یه جا نزدیک خونه پیدا کردم و چند جلسه بردم که متاسفانه تاثیری ندیدم و ناامیدی از قبل شدم.

تا اینکه یه روز بچه نزدیک سه سالش بود سرما خورد و بردم متخصص اطفال که گفت چرا این بچه صحبت نمیکنه گفتار درمان به درد نمیخوره ببر پیش روانپزشک کودکان یا متخصص مغز و اعصاب کودکان.....

با هزار پرس و جو تو اينترنت بردم پیش یک روانپزشک کودکان به اسم دکتر لیدا زمانی که متاسفانه خیلی سواد و درک زیادی از این مساله نداشت و به مرکز گفتار درمانی ارجاع داد. دو ماهی اینجوری علاف شدم و نامید سر خونه اول....

تا اینکه یک روز یه خدابیامرزی که کارمند علوم پزشکی تهران بود گفت ببر پیش دکتر محمودرضا اشرفی که بهترین متخصص مغز و اعصاب کودکان هست ولی نوبت دهیش اینترنتی و چهار ماه یک باره... نوبت از اشرفی گرفتم ولی دلم تا اون موقع طاقت نمی‌آورد با خودم گفتم تا نوبتم برسه ببرم یه دکتر دیگه!

اینار از دکتر غلامرضا زمانی که اونم متخصص مغز و اعصاب کودکان هست وقت گرفتم و با هزار مصیبت از صبح رفتم دم در مطب با بچه نشستم که نوبتم بشههه!

شیش عصر نوبتم شد خودم و بدتر بچه بعد این همه انتظار خسته شدیم رفتیم داخل مطب که پسر یه جا بند نمیشد و فقط بدو بدو می‌کرد، دکتر نگاه کرد و گفت خانم این اوتیسمه....

اون لحظه تو حال خودم نبودم انگار خبر مرگ عزیزترین کست رو بهت دادن و شوک شدید بهم وارد شد و ریسپریدون و اتوموکس نوشت گفت برو و یک ماه بعد بیا...

داروها رو که دادم بچه به شدت منزوی شد ....

ماه بعد دوباره بردم دوباره همون داروها و شربت امگا ۳ و گفت دوماه دیگه بیا

نمیدونم تاثیر چی بود بچه به صورت محدود شروع کرد اول کلمه ها رو گفتن ولی خیلی مظلوم شده بود.

دوماه بعد نوبت دکتر اشرفی رسید و بردم پیشش و شرح حال دادم که گفت احتمالا تاخیره و داروها رو گفت قطع کنم دوتا آمپول سربولازین نوشت گفت بزن اگر اثر داشت بیا ده تا دیگه بنویسم ...

سه هفته بعد از تزریق دومین آمپول بطور معجزه آوری بچه شروع کرد به کلمه گفتن و از دو هفته بعد جمله دو کلمه ای!!

رفتیم ده تای دیگه نوشت که این هفته دهمی رو هم زدیم و الان بچه عین بلبل حرف میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر 

حالا اوتیسم هم داذه یا نه؟ 

من تاخیر گفتار داره انگار میبرم گفتار درمان 

واژه کم داره 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

الهی چقدر سختی کشیدی خداروشکر که خوب شد بچه 

بچه من وزنش خیلی کمه و بدغذاس همه بهم میگن ریز میمونه منم الان مثل شما دنبال دکتر غدد هستم 

دوسال و ده ماهشه 11 کیلو وزنشه و قدش هم بزور شاید 89 90 باشه 

مثلا این آمپول چجوری تونسته اثر کنه.منظورم اینه که چجوری زبون بچه رو باز کرده

این آمپول رو نورون های مغز و سیستم عصبی و اختلالات مغزی تأثیر مثبت داره در صورت تشیخص درست

در مورد اوتیسم باید بگم انقدر مطلب خوندم خودم اوتیسم شدم بچه من به غیر حرف نزدن علامت خاصی نداشت و یا من متوجه نشدم ولی خیلی گریه میکرد که ربط می‌دادیم به اینکه نمیتونه منظورش رو برسونه برا همین زیاد گریه میکنه هیچ کلیشه دیگه ای نداشت! 

الان هم نسبت به بچه های دیگه زیاد گریه میکنه ولی حداقل دلیلش رو میگه مثلا اینو دوست ندارم اینو بخر و....

دارو هایی که دفعه اول اشرفی داد ریسپیریدون و شربت امگا و آتنتالین بود که گفت اگر اثر نکرد چهار ماه بعد آمپول مینویسم.

داروها طی چهار ماه اثر کرد و نزدیک هفتاد کلمه گفت و سیلاب اول خیلی از کلمات رو گفت ولی کامل نبود و جمله نداشت،

تا اینکه دوتا آمپول رو زدیم و بچه یهو به حرف اومد و کامل کلمات رو گفت و بعد از چند هفته شروع کرد به جمله سازی....

همه اینا مثل یه معجزه است برام و خدارو هر روز هزار مرتبه شکر میکنم و اون بنده خدایی که دکتر رو معرفی کرد دعا میکنم

در مورد مراکز کاردرمانی و گفتار درمانی اگر بخوام نظر شخصی بدم اینکه اکثرا به شدت پولکی هست و آدم کار درست حتی پولکی هم باشه توشون کمه پس باید زیاد بگردید و تجربه کنید.

مثلا من جاهایی که رفتم مرکز لبخند بود که گفتا بیار ارزیابی یه مدیر داشت که گفت عقل بچه ات در حد بچه نه ماهه است که من با شناختی که از بچه داشتم میدونستم که درک و رفتار بچه من نزدیک سن خودش یعنی سه ساله ولی.... شوکی که وارد میکنن تا زودتر پنج شش جلسه در هفته بیاری آدم سالم رو از پا درمیاره و باعث میشه تصمیم اشتباه بگیره هی هم میگفت سن طلایی طلایی داره تموم میشه منم گفت باشه هزینه هرچقدر شد مهم نیس این بچه خوب بشه فقط...

گفتم لازمه ببرم یه دکتر خوب یا نه... با قاطعیت جواب داد اصلا نیازی نیست خودمون درستش میکنیم، رفتم از منشی نوبت کلاس ها رو بگیرم که گفت باید ارزیابی دوم بیاری با این هزینه که من دوزاریم اون لحظه افتاد که اینا فقط از درد مردم دارن پول درمیارن....

خلاصه شوکی که اون روز بهم وارد شد باعث شد که ده روز رو تخت عین مرده ها بیفتم و پام به روانپزشک باز شد و تا امروز از شوک اون روز دارو اعصاب روان میخورم

کلینیک بعدی نگاه نوین به مدیریت فیصل جباری بود که از اولی بدتر و پولکی تر.........

خلاصه سر کوچه مون یه جا پیدا کردم که واقعا آدمای دلسوزی بودن و بچه رو ده جلسه کاردرمانی و گفتار درمانی بردم که چون بچه همکاری نکرد ادامه ندادم ولی روش کار با بچه رو یاد گرفتم....

شما هم اگر جای دلسوزی میشناسین یه مدت ببرین تا روش کار با بچه رو تو خونه یاد بگیرین بعدا خودتون هم میتونین انجام بدین 

در مورد مراکز کاردرمانی و گفتار درمانی اگر بخوام نظر شخصی بدم اینکه اکثرا به شدت پولکی هست و آدم کار ...

من الان دارم نگاه نوین میبرم پسرمو

الان 7 سالشه و تازه دکتر سربرولایزین تجویز کرده

بنظرتون تو این سن تاثیر داره؟؟

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
در مورد مراکز کاردرمانی و گفتار درمانی اگر بخوام نظر شخصی بدم اینکه اکثرا به شدت پولکی هست و آدم کار ...

کلینیک سر کوچتون اسمش چیه؟ 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...