بچه ها مامانم چروک دور چشم زیاد داره هر جی میگم برو بوتاکس قبول نمیکنه میگه سن طبیعیه ادم هست😭 اصن ن ب چروک هاش میرسه ن سفیدی موهاش خیلی اینجوری حالم بد میشه۰😭😭
منم با این قضیه کنار میام دوست ندارم هی خودمو دستکاری کنم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
الان عکس چروک هاشو میذارم ببین🥲 من بخاطر خودش میگم
توی تاپیک قبلت دیدم
اگر هم به خاطر خودشه پس لطفا به نظرش احترام بزار
اون خودشو همونجوری دوست داره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
چند سالشه گلم الان من اصلا حوصله ندارم باورت میشه فقط کارهای خونه رو الکی انجام میدم فقط از سر بازکنی نه به درس دخترم میرسم نه مهمون دعوت میکنم ارایشگاه هم سه ماه یه بارفقط اونم برای اصلاح میرم اصلا انگاری افسردگی گرفتم روحیه ندارم خیلی ضعیفم همیشه احساس خستگی میکنم وفقط دوست دارم دراز بکشم همین دپست دارم کسی هم کاری به کارم نداشته باشه