2777
2789
عنوان

ورزش

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 26 پست
خب راهکار شما چیه ؟

اطلاع زیادی ندارم

ولی به نظرم از طب سنتی معتبر هم کمک بگیرید

ممکنه نیاز به اصلاح مزاج داشته باشید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من اومدم شما بهم راهکار بدید بعد میگید از عوارض کنکوره😐؟

😅😂ببین من خودم تو دوران کنکور خیلی چاق شدم بعدش شروع کردم به رژیم گرفتن و باشگاه رفتن لاغر شدم 

تو بری ورزش کنی خود له خود سینه هات لاغر میشه برای منم همینطور شد مخصوصا اگر بالاتنه لزنی

😅😂ببین من خودم تو دوران کنکور خیلی چاق شدم بعدش شروع کردم به رژیم گرفتن و باشگاه رفتن لاغر شدم&nbs ...

آره بخاطر پر خوری عصبی ، من تنبلی تخمدان گرفتم ولی خب خدارو شکر در حال درمانم ، ولی می‌خوام لاغر کنم هر کی میرسه میخرم می‌کنه ، ولی من بدنم حوریه که یک توپر محسوب میشم نه چاق

😅😂ببین من خودم تو دوران کنکور خیلی چاق شدم بعدش شروع کردم به رژیم گرفتن و باشگاه رفتن لاغر شدم&nbs ...

بعد الان شما سایز سینه اتون چند شده یعنی قبلاً چقدر بوده و الان چقدر هسته ؟

آره بخاطر پر خوری عصبی ، من تنبلی تخمدان گرفتم ولی خب خدارو شکر در حال درمانم ، ولی می‌خوام لا ...

آهان خب ببین اول این پرخوری عصبیت رو هم باید کنترل کنی بعد طب سنتی هم خوب جواب میده ها مثلا شاید تو سردمزاج باشی و شکم دراورده باشی میاد با یه سری غذای ساز یا داروی گیاهی سرحال میارتت ولی در کنار رژیم و اینا هیچی ورزش نمیشه اگر کنکوری وقت نداری در روز صبح ها پا میشی نیم ساعت وررش کن من اینکارو تو دوران کرونا کردم جوابه بزن اینترنت ورزش های حالا هرقسمتی از بدن که میخوای یا ورزش هوازی خیلی خوبه خودت تاثیرش رو هم میبینی

بعد الان شما سایز سینه اتون چند شده یعنی قبلاً چقدر بوده و الان چقدر هسته ؟

قبلا هشتاد بود سایزش  الان شده هفتاد ولی سایز کاپ رو نمیدونم دیگ حقیقتا :/ 

من ورزش بالا تنه هم میرفتم سر همین لاغر شد ولی راضیم ازش 😂😂😂