2777
2789
عنوان

ورزش

124 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

من یک دختر ۱۸‌ساله ام و ازدواج نکردم 

بعد اینکه من بخاطر سینه هام چون سینه هام ۸۰ هسته خیلی اذیتم ، و احساس خوبی به ظاهرم ندارم 

و قدم ۱۵۷ هسته،

و البته نماتوب بدنم رو گرفتم ۲۶ و خرده ای بود و باید لاغر کنم ، شما ورزشی  میشناسید که باهاش لاغر کنم و هم از شر این سینه های بزرگ راحت بشم ،

اقوام مادرم همشون قسمت سینه هاشون کوچکیه ولی عمه ام سینه هاشو بزرگ بوده ، نمی دونم چیکار کنم خیییلیییی بدم میاد از موضوع 💔😐

الان چند کیلویی؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۶۶ هستم  

خب نسبت به قدت وزنت زیاده باید ۵۰ اینا بشی اگه لاغر کنی سینه هاتم کوچیک میشه خودش

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من دختر حالم سوتین اسفنجی میبست ورزش میکرد اخر لاغر شد سینه هاش :/  هر ورزشی میکنی یه مشما پیچ ...

این کار  رو اصلا نکنید، چون باعث دفع آب بدن میشه که به نظر میرسه عرقه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من دختر حالم سوتین اسفنجی میبست ورزش میکرد اخر لاغر شد سینه هاش :/  هر ورزشی میکنی یه مشما پیچ ...

من  خسته شدم از اینا چون کنکوریم کمرم درد میگیره ، چون سرم همش تو کتابه نمی‌دونم چیکار کنم

و سینه هام حالت افتادگی داره و بدم میاد از اینکه سوتین بپوشم یک حالت چندشی داره😐✨ 

جدی؟ :/ بعنی همش الکی ؟ پوچ؟   و منی که یک روز کامل خودم رو با سلفون پوشونده بودم://///

عزیزم😄من این جوری شنیدم 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نمیتونم  ، پیش دکتر رفتم گفته که چون قدت کوتاه تا زیر ۵۷ نباید باشی 🙂

نه اصلا ربط نداره حداقل باید ۵۵ بشی

با رژیم و ورزش خیلی راحت تو سه ماه کم میکنی