helen_hel مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 عنوان عالم غیب | مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 65 پست برای ارتباط با اجنه و عالم غیب چیکار کنم؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~ 1402/09/02 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 ارواح نمیتونن توی دنیای ما باشن. چه جور ارتباطی داشتی؟ از طریق. خواب میره تو خواب کسایی که میخوام ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11858 از طریق. خواب میره تو خواب کسایی که میخوام و جطور ازشون میخوای؟ تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 و جطور ازشون میخوای؟ با خوندن دعا اما فقط یکیشون اینطوریه ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
نگار_خانم2 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 9324 سلام. صلوات هاتون تمام شد؟؟ سلام 💖 313 هزار تا ؟؟ فعلا تموم نشده ، یکم مونده
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5533 با خوندن دعا اما فقط یکیشون اینطوریه با کدوم دعا ؟ میشه بگی چه غریب ماندی ای دل🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 با کدوم دعا ؟ میشه بگی ااول با سوره علق شروع کردن و یاسینرو خیلیا امتحان کردم اما فقط یکی اینجوری بود ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5533 ااول با سوره علق شروع کردن و یاسین رو خیلیا امتحان کردم اما فقط یکی اینجوری بود مثلا من میخوام روح عموم و ببینم میشه ؟ازش راهنمایی بخوام بهم میگه چه غریب ماندی ای دل🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 مثلا من میخوام روح عموم و ببینم میشه ؟ ازش راهنمایی بخوام بهم میگه نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه اشنا باشه چه نباشه جواب نداد ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه ... ننمیدونم شایدم یه جن بوده که خودشو اونجوری میکرده ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5533 نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه ... اول سوره ی علق و بخونم بعد یاسین نیت کنم باز بخوابم چه غریب ماندی ای دل🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 اول سوره ی علق و بخونم بعد یاسین نیت کنم باز بخوابم با یکی هم برا من جواب داد خوندم و هدیه کردن به روحش و خواستم بیاد تو خوابم اما نمیتونم تعیین کنم تو خوابم چی بگه ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5533 با یکی هم برا من جواب داد خوندم و هدیه کردن به روحش و خواستم بیاد تو خوابم اما نمیتونم تعیین کنم تو ... اها باشه مرسی گل از راهنماییت 💞 چه غریب ماندی ای دل🖤
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 لواشک چوبی میشه بگی نظرت چیه؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
helen_hel مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 996 و جطور ازشون میخوای؟ میشه نظرتو بگی لطفا؟ ☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11858 میشه نظرتو بگی لطفا؟ در مورد چی؟این کاری که گفتی ارتباط با ارواح یچیز عادیه با دعا و اینااجنه واقعل موجودات عجیب و خطرناکین بهشون نزدیک نشو بهشون فکر نکن اذیتت میکنن زندگیت نابود میکنن... تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما