2821
2789
عنوان

عالم غیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 65 پست
چرا

پشیمون میشی

فکر نکن اجنه میان نازت میکنن غیب گویی میکنن کارات میکنن

بیچارت میکنن دیوونه ت میکنن ازت کارایی میخوان که سخته و فقط اگر گوش ندی...تازه ممکنه وقتیم ازشون خسته شدی دیگه راهی واسه از بین بردنشون نباشه جون روحتو میبرن و میمیری

خیلی واضح برات توضیح داد ارتباط با اجنه رو...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

میترسم تعلیق شم وقعنا راه شو میگفتم 

یوزارسیف تو چرا 

تا چند دقیقه دیگه اسی بهت پیام میده خصوصی درخواست دوستی میده تو قبول می‌کنی راهش بهش میگی ابجی مشکلات روحی روانی پیدا میکنه و توهم میزنه و تو هم شریک گناه میشی

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یوزارسیف تو چرا  تا چند دقیقه دیگه اسی بهت پیام میده خصوصی درخواست دوستی میده تو قبول می‌کنی ر ...

بنده هیچ درخواست دوستی به هیچ وجع المعلوم قبول نمیکنم 

لطفا بنده رو جایی تگ نکنید و درخواست دوستی ندید
پشیمون میشی فکر نکن اجنه میان نازت میکنن غیب گویی میکنن کارات میکنن بیچارت میکنن دیوونه ت میکنن از ...

ازشون یه چیزی میخوام

میخوام جواب سوالاتمو بدونم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

بنده هیچ درخواست دوستی به هیچ وجع المعلوم قبول نمیکنم 

میشه همینجا مختصر بگین

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

دنیاشون باما فرق میکنه حتی مومنینشون هم اگه وارد زندگی انسان بشن ممکنه به انسان اسیب برسه حالا چه بر ...

واقعا بهشون نیاز دارم

ازشون یه چیزی میخوام میخوام جواب سوالاتمو بدونم

بهت نمیگن😁جنا هم هرچیزیو نمیدونن مطمئن باش

یبار برای همیشه خودت بدبخت نکن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بهت نمیگن😁جنا هم هرچیزیو نمیدونن مطمئن باش یبار برای همیشه خودت بدبخت نکن

بلاخره یه سری چیزا رو که میدونن

بعدم  من میخوام کمکم کنن با افراد  جدیدی دوست بشم چون اومدم تو شهر قریب و اصلا ارتباط اجتماعی خوبی ندارم 

بلاخره یه سری چیزا رو که میدونن بعدم  من میخوام کمکم کنن با افراد  جدیدی دوست بشم چون اوم ...

تو در مورد جنا چیزی نمیدونی

جنا بعد از مدتی بهت اجازه نمیدن پیش کسایی که دوست ندارن باشی روت تاثیر بدی میزارن 

از من گفتن بود حالا هرکار میخوای بکنی بکن

تو در مورد جنا چیزی نمیدونی جنا بعد از مدتی بهت اجازه نمیدن پیش کسایی که دوست ندارن باشی روت تاثیر ...

با ارواح ارتباط داشتم و واقعا کمکم کردن اما ار اجنه واقعا چیزی نمیدونم 

با ارواح ارتباط داشتم و واقعا کمکم کردن اما ار اجنه واقعا چیزی نمیدونم 

ارواح نمیتونن توی دنیای ما باشن.

چه جور ارتباطی داشتی؟