2821
2789
عنوان

عالم غیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 65 پست
ارواح نمیتونن توی دنیای ما باشن. چه جور ارتباطی داشتی؟

از طریق. خواب میره تو خواب کسایی که میخوام

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و جطور ازشون میخوای؟

با خوندن  دعا اما فقط یکیشون اینطوریه 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

با کدوم دعا ؟  میشه بگی

ااول با سوره علق شروع کردن و یاسین

رو خیلیا امتحان کردم اما فقط یکی اینجوری بود

ااول با سوره علق شروع کردن و یاسین رو خیلیا امتحان کردم اما فقط یکی اینجوری بود

مثلا من می‌خوام روح عموم و ببینم میشه ؟

ازش راهنمایی بخوام بهم میگه

چه غریب ماندی ای دل🖤

مثلا من می‌خوام روح عموم و ببینم میشه ؟ ازش راهنمایی بخوام بهم میگه

نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه  اشنا باشه چه نباشه جواب نداد

نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه  ...

ننمیدونم شایدم  یه جن بوده که خودشو اونجوری میکرده

نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه  ...

اول سوره ی علق و بخونم بعد یاسین نیت کنم باز بخوابم

چه غریب ماندی ای دل🖤

اول سوره ی علق و بخونم بعد یاسین نیت کنم باز بخوابم

با یکی هم برا من جواب داد خوندم و هدیه کردن به روحش و خواستم بیاد تو خوابم اما نمیتونم تعیین کنم تو خوابم چی بگه

میشه نظرتو بگی لطفا؟ 

در مورد چی؟

این کاری که گفتی ارتباط با ارواح یچیز عادیه با دعا و اینا

اجنه واقعل موجودات عجیب و خطرناکین بهشون نزدیک نشو بهشون فکر نکن اذیتت میکنن زندگیت نابود میکنن...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792