2821
2789
عنوان

عالم غیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 65 پست
ارواح نمیتونن توی دنیای ما باشن. چه جور ارتباطی داشتی؟

از طریق. خواب میره تو خواب کسایی که میخوام

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

و جطور ازشون میخوای؟

با خوندن  دعا اما فقط یکیشون اینطوریه 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

با کدوم دعا ؟  میشه بگی

ااول با سوره علق شروع کردن و یاسین

رو خیلیا امتحان کردم اما فقط یکی اینجوری بود

ااول با سوره علق شروع کردن و یاسین رو خیلیا امتحان کردم اما فقط یکی اینجوری بود

مثلا من می‌خوام روح عموم و ببینم میشه ؟

ازش راهنمایی بخوام بهم میگه

چه غریب ماندی ای دل🖤

مثلا من می‌خوام روح عموم و ببینم میشه ؟ ازش راهنمایی بخوام بهم میگه

نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه  اشنا باشه چه نباشه جواب نداد

نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه  ...

ننمیدونم شایدم  یه جن بوده که خودشو اونجوری میکرده

نمیدونم من این دختره رو تو تلویزیون دیدم بر اثر سرطان مرده بعد براش خوندم شد اما بقیر از اون چه  ...

اول سوره ی علق و بخونم بعد یاسین نیت کنم باز بخوابم

چه غریب ماندی ای دل🖤

اول سوره ی علق و بخونم بعد یاسین نیت کنم باز بخوابم

با یکی هم برا من جواب داد خوندم و هدیه کردن به روحش و خواستم بیاد تو خوابم اما نمیتونم تعیین کنم تو خوابم چی بگه

میشه نظرتو بگی لطفا؟ 

در مورد چی؟

این کاری که گفتی ارتباط با ارواح یچیز عادیه با دعا و اینا

اجنه واقعل موجودات عجیب و خطرناکین بهشون نزدیک نشو بهشون فکر نکن اذیتت میکنن زندگیت نابود میکنن...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما