2821
2789
عنوان

عالم غیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 65 پست
در مورد چی؟ این کاری که گفتی ارتباط با ارواح یچیز عادیه با دعا و اینا اجنه واقعل موجودات عجیب و خط ...

مرسی

برای دیدن ایندع یا خوندن ذهن راه حلی داری

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه چیزی میخوای از اینده بدونی؟

راجب کنکورک

و دو رابطه با چند نفر

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

راجب کنکورک و دو رابطه با چند نفر

برای قبولی تو کنکور؟

نیاز به تلاش و همت داره نه انتظار اینکه معجزه بشه

بجای از دست دادن زمان به فکرش باش و ببین چه کاری براش لازمه

اگر از الان بخونی میتونی قبول شی 

چون باهوشی هرچند خودت دست کم میگیری

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

برای قبولی تو کنکور؟ نیاز به تلاش و همت داره نه انتظار اینکه معجزه بشه بجای از دست دادن زمان به فک ...

مرسی 

برای اون چن نفر چی واقعا نیاز دارم بدونم

مرسی  برای اون چن نفر چی واقعا نیاز دارم بدونم

در مورد کنکورت حرفام درست بود؟

اون چند نفر باید بگی کی هستن و در مورد چه رابطه اینجوری نمیتونم چیزی بهت بگم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

در مورد کنکورت حرفام درست بود؟ اون چند نفر باید بگی کی هستن و در مورد چه رابطه اینجوری نمیتونم چ ...

ااره 

دختر هستن همشون 

چه چیزایی راجبشون بگم؟ 

بگو کی هستن

دو تاش همکلاسیمن

یکیشون  مرده و یمدته داعم تو خوابمه

دو تاش همکلاسیمن یکیشون  مرده و یمدته داعم تو خوابمه

بهترین دوستاتن؟

فعلا دوستت دارن و نگرانتن

حالت به خاطر ماجرایی خوب نیست و اونا میدونن؟

ولی بعدا شاید ازت فاصله بگیرن ولی نه به بدی و دعوا خیلی عادی رابطتون کمرنگ بشه

ولی کلا دخترای خوبی هستن حس میکنم

نمیدونم درست گفتم یا نه چون هیچ تفکری ازشون نداشتم ولی بازم گفتم حسمو

بهترین دوستاتن؟ فعلا دوستت دارن و نگرانتن حالت به خاطر ماجرایی خوب نیست و اونا میدونن؟ ولی بعدا ش ...

ممتاسفانه خیلی دوس دارم بهترین دوستام باشن ولی نیستن و میخوام ببینم رابطم باهاشون چجوری میشه و اینکه این چیزایی که گفتی مال قبلا یکیشون بود 

حس ششمت خیلی خوبه اکثرا درست بود

بهترین دوستاتن؟ فعلا دوستت دارن و نگرانتن حالت به خاطر ماجرایی خوب نیست و اونا میدونن؟ ولی بعدا ش ...

رراجب اون که مرده جی خیلی کنجکاوم

رراجب اون که مرده جی خیلی کنجکاوم

زیاد بهش فکر میکنی 

و دوستش داشتی و شخصیتش برات جذاب بوده

چرا فوت شد؟مریضی خاصی داشت؟

ممتاسفانه خیلی دوس دارم بهترین دوستام باشن ولی نیستن و میخوام ببینم رابطم باهاشون چجوری میشه و اینکه ...

فکنم اگر بری سمتشون پست نمیزنن

ادما بدی نیستن

تو خیلی فکر میکنی و میترسی، شایدم اعتماد بنفست کمه

فکنم اگر بری سمتشون پست نمیزنن ادما بدی نیستن تو خیلی فکر میکنی و میترسی، شایدم اعتماد بنفست کمه

خیلی حس ششمت خوبه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792