2777
2789
نه کلی ام منت...

ی بارش گوشواره حلقه ای سفارش دادم... برام مدل میخیشو فرستادن!!!ی بارش ی مدل کفش بود مدل دیگه ای فرستادن....گفتن اینم از همون جنسه چ فرقی داره!!!!! ی بارش روسری خریدم گفته بود ۱۲۰ سانتیه اما ۹۰ بود!!!! و و و... واقعا دیگه الان ۱ ساله ب هیچ عنوان خرید نمیکنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکش باشه، چقدر گرفتی؟ 

این با کد ۶۰. تخفیف۲۳۵ شد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چه خوشگله از کجا خریدی؟سایزشو میشه بگی؟کتاب بزرگ توش جا میشه؟

قربونت

۴۰ سانته

ببین فروشگاه نگین مال توی اسنپ شاپ

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مبارکش باشه، چقدر گرفتی؟ 

قربونت

این با کد ۶۰. تخفیف۲۳۵ شد

من نمونه اینو پسرم داره به نظرم خیلی خوب گرفتی چون جنس جلوش محکمه

الان کیفای عادی و مسخره هم کمتر از این قیمت نیست. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من نمونه اینو پسرم داره به نظرم خیلی خوب گرفتی چون جنس جلوش محکمه الان کیفای عادی و مسخره هم کمتر ا ...

دقیقا توی فروشگاه های نتی دیگه ۳۱۵ تا ۳۸۰ بود

به قول شما خیلی جونداره

چه خوشگله از کجا خریدی؟سایزشو میشه بگی؟کتاب بزرگ توش جا میشه؟

این کوله خیلی به درد کتاب و مدرسه نمیخوره

بیشتر به درد لباس و وسایل می خوره مثلا برای سفری چیزی

زیپش کامل سرتاسر مثل چمدون باز میشه هیچ جیب دیگه ای هم بیرونش نداره برای کتاب و  وسایل مدرسه زیاد مناسب نیست، مگر مهدکودک که کتاب خاصی نمی خواد ببرن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چهار بار خرید کردم. یه بار نوشت افزار خرید کلی کردم که اصلا راضی نبودم، بیست بسته کاغذ کلاسور خریده بودم که همگی بازیافتی بودن با کیفیت خیلی پایین و مثلا کلی خودکار هفت دهم سفارش داده بودم ولی قاطیش خودکار یک میل گذاشته بودن.

به جز اون دو بار کتاب خریدم که کتابها همگی چاپ بی‌کیفیت و با حذفیات خیلی زیاد (کتاب‌هایی که تخفیف بالا میخورن، کلی حذفیات دارن تا کاغذ کمتری مصرف بشه و براشون بصرفه اون تخفیف)

یه هدفون هم خریدم که یک هفته دیرتر تحویلش دادن ولی مشکلی نداشت

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
دقیقا توی فروشگاه های نتی دیگه ۳۱۵ تا ۳۸۰ بود به قول شما خیلی جونداره

چقدرررر قیمتش خوبه .من اول سال برای پسرم یه کولهگرفتم یک و چهارصد الان دوماهه رفته مدرسه زیرش سوراخ شده زیپشم باز میشه با اینکه خارجی هم بود 

درخواست دوستی نمیپذیرم
میتونی اسکرین بدی بهم چجوریه از کدوم قسمت ؟؟خیلی خوشم اومد

برو قسمت سرچ فروشگاه اسنپ

بزن کوله پشتی مینیون

چند تا برات میاره

اونی ک اسم فروشندش نگین مال هست و انتخاب کن

خرید اولته؟

برو قسمت سرچ فروشگاه اسنپ بزن کوله پشتی مینیون چند تا برات میاره اونی ک اسم فروشندش نگین مال هست ...

اصلا از اسنپ تا حالا استفاده نکردم.دوبار ماشینم خراب بود تاکسی گرفتم

درخواست دوستی نمیپذیرم