2777
2789
عنوان

قانون جذب

525 بازدید | 59 پست

اگه بهش باور ندارید به شخصیت خودتون احترام بزارید و کامنت نزارید لطفا

کسی ازش نتیجه دیده ؟

بعد اینکه شما مینوشتید ؟ اگه چیزی مینوشتید به زبان حال ( یعنی طوری که انگار به خواسته تون رسیدید ) مینوشتید ، یا اینکه به زبان اینده ؟ ( یعنی مثلا مینوشتید من فلان چیزو بدست اوردم و ... )

و اینکه هر روز مینوشتید ؟ یا یکبار نوشتید و گذاشتید کنار ؟

🌱

من از قانون جذب استفاده کردم اما با نوشتن نه با تلقین کردن و تصور کردنش و همچنین تلاش کردن برای اون ...

چه خوب عزیزم

میشه بدونم بعد چندوقت رسیدی ؟ و اینکه تلقین کردن و تصور کردنت روزی چندبار بود ؟

میشه هرچی میدونی که ازش نتیجه گرفتی رو بهم بگی ؟

🌱

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه خوب عزیزممیشه بدونم بعد چندوقت رسیدی ؟ و اینکه تلقین کردن و تصور کردنت روزی چندبار بود ؟میشه هرچی ...

خواستم این بود که شاگرد ممتاز بشم

تقریبا فک کنم ۵ ماه اینا طول کشید روزی دو بار سه بار اینا تلقین میکردم و خودمو همش تصور میکردم که شاگرد ممتاز شدم و هی بهش فکر میکردم

🫠🐈

برای خرید وسایل پوستیم استفاده میکنم😂😂

یا مثلا دلم یه میوه میخواد انجام میدم میبینم بابام خریده اومده خونه😂😂

ولی متاسفانه افکار منفی هم خیلی زود جذب میشن

در کل اینکه بعضی ها چمد روز یا هفته یا حتی ماه انجام میدن بخاطر انرژیشون هست...اگر انرژیت بالا باشه یه بارم کافیه

ولی معمولا اینطور نیست چون ما در بعد مادی بیشتر فعالیم

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

خواستم این بود که شاگرد ممتاز بشم تقریبا فک کنم ۵ ماه اینا طول کشید روزی دو بار سه بار اینا تلقین می ...

😍😍👏 تلقین همون جملات مثبت؟؟؟ میشه یکیوشونو بگید؟

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

😍😍👏 تلقین همون جملات مثبت؟؟؟ میشه یکیوشونو بگید؟

جملات خاصی نمیگفتم🫠

مثلا میگفتم که من قطعا شاگرد ممتاز میشم من به اون چیزی که میخوام میرسم من میتونم من باهوشم توانایی شو دارم و هی خودم توی اون شرایط تصور میکردم

🫠🐈

اره نتیجه گرفتم

مثلا همش تصور میکردم زنداییم برادرش.... و دقیقا داره اتفاق میوفته🤣🤣🤣 خیلی باحال هیجان انگیزه البته هنو برادرشو ندیدم

این کاربر دارای سه کاربری دیگر بوده و تعلیق مشکی شده بر اثر: ت. 🤡 خم داشتن. داخل این یکی کاربری دنبال تخ🤡🤡🤡🤡🤡 م نگردید

شکمو خانوم میشه بگی چطوری ؟😂 مینویسی یا تصور میکنی ؟

😅😛🎀

برای وسایل پوستی مینویسم به زمان حال و روش تسلا انجام میدم که مختلفه و اونطور که راحتی انجام میدی و حین نوشتم تصور میکنم همین حالا دارمشون و بعد رها سازی میکنم و فکر میکنم واقعا همین حالا هستن...فقط یه بار انجام میدم😆

نوشتن خیلی خوبه معجزه س افکار رو جمع میکنه و متمرکز

راجب نامه نوشتن به فرشته ها شنیدی بانو؟

😅😛🎀 برای وسایل پوستی مینویسم به زمان حال و روش تسلا انجام میدم که مختلفه و اونطور که راحتی انجام ...

دورت بگردم مرسی . این روش تسلا رو سرچ میکنم فقط میشه بگی شما کدوم نوعش رو انجام میدی ؟ چون گفتی مختلفه

نامه نوشتن به فرشتگان رو شنیدم ولی انجام ندادم خوشگله

🌱