2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 62 پست
چه خوب عزیزممیشه بدونم بعد چندوقت رسیدی ؟ و اینکه تلقین کردن و تصور کردنت روزی چندبار بود ؟میشه هرچی ...

من هر موقع چیزی با تمام وجود تصور کردم شد.یک تصور واقعی

نه نوشتم نه دیگه فکر کردم

مثلا گفتم مهمون میاد برام

یا گفتم این کار میکنم و...

قانون جذب واقعیه و بهش اعتقاد ۱۰۰ درصد دارم اما روشی که باعث شد به خاسته های غیر ممکنم برسم بهت میگم فقط اینکارو انجام بده چون قوی ترین روشه

باید با خدا ارتباط قوی بگیری کم کم .من اهنگ عاشقانه میزاشتم تصور میکردم خدا داره با نشونه هاش بهم محبت میکنه از کلام خداست چون خدا عشق مطلقه پس هر عشقی به من برسه چه از طریق به آدم چه از طریق اهنگ و از هر طریقی نشونه های حضور خدا در زندگیمه جوری شده بود که با اهنگای عاشقانه من برای خدا میخوندم و از شدت خوشحالی و حس کردن حضورش اشک شوق میریختم به خدا میگفتم آخه تو چقدر مهربونی تو چقدر قشنگی با حضورت زندگی منو قشنگ میکنی و چشامو میبستم و اهنگ گوش میدادم میگفتم ینی الان خدا داره نگام میکنه ینی الان خدا اینجاست ینی الان خدا اینجاست تکرار میکردم و حضورش و بودنشو حس میکردم .نگم برات چه اتفاقات قشنگی با این کار تو زندگیم افتاد مردم غریبه باهام مهربون شده بودن یه خانوم مهربون همش نگام میکرد ازم حس خوب گرفته بود میگفت عروسک اصلا آدما بهم حس خوب داشتن چیزی که برای خیلی زجه زده بودم به راحتی بدون اینکه بگم خدا یا بده خدایا بده با ۴ شب تصور کردن و به خدا گفتن خود به خود وارد زندگیم شد اصلا خیلی خوب بود حتا چیزایی که دوسشون داستم بهشون فکر نمیکردم وارد زندگیم میشدن بعلاوه بزرگترین خاستم که محال محال بود .تو همون گریه های شوق و قربون صدقه خدا رفتن و حس کردنش تصور میکردم ارزومو و ازش تشکر میکردم که مرسی خدای مهربونم که بهم دادی انقدر مهربونی انقدر با معرفتی تو انقدر دوسم داری که بهم میدی چوم من از خودتم تو منو خیلی دوسداری . بعد در کنارش روزی یه بار تو دفتر به زبان حال بنویس خدایا شکرت به مثلا ماشین با رنگ مدل.. دارم .اما بیشتر تمرکزتو رو ارتباط و عشق به خدا بزار چون معجزه واقعی همینه تو خود قانون جذب هم گفته شکر گذاری و خدا قدرتمند ترین روشه تو رابطت با خدا خوب باشه تمام چیزای خوبو تجربه میکنی یه بار اتفاقی یه پست از گلزار دیدم که الان انقدر پولداره میگفت من با خدا خیلی ارتباط دارم از چندتا آدم پولدار معروف دیگم دیرم میگفتن رابطمون خیلی با خدا خوبه . ارتباط قلبی رو با اهنگ عاشقانه با خدا زیاد کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جملات خاصی نمیگفتم🫠مثلا میگفتم که من قطعا شاگرد ممتاز میشم من به اون چیزی که میخوام میرسم من میتونم ...

ذوقققق🌷😍 ممنون از انرژی مثبت خانم باهوشه💫😛

یه کتاب راجب جملات مثبت خوندم نوشته کاترین پاندر اسمش از دولت عشق، عالی بوددد

برای شفای یه بیماری هم کتاب قانون شفا ازشو خوندم بعد سه سال دوا دکتر با این کتاب درمان شد اونم واییی نمیدونی به چه روش اسونی😅💞💞💞

گفتم معرفی کنممم

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

بله من یه بار ازش نتیجه دیدم یه خواسته داشتم به مدت

۲۷ روز روزی ۹ بار توی دفتر نوشتم به خواستم رسیدم البته من یه اشتباهی کردم که از دستم رفت

عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد.

من دیدمممم😁

خودم باورم نمیشه

اول که بهش فک میکردم خنده م میگرفت

و میگفتک نه این مورد من همینجوری پیش اومد ربطی به قانون جذب نداره

اما خب فکرش که میکنم میبینم اره قانون جذب بوده،دیگه😁😁

بله من یه بار ازش نتیجه دیدم یه خواسته داشتم به مدت ۲۷ روز روزی ۹ بار توی دفتر نوشتم به خواستم رسیدم ...

به زبان حال مینوشتی یعنی انگار داریش ؟ و طولانی مینوشتی و حالت هم وصف میکردی ؟ یا صرفا مینوشتی من فلان چیزو دارم یا بهش رسیدم ؟

بعد میشه بپرسم چه اشتباهی ؟

🌱

یه روش دیگه بانون جذب اینه که بامثال میگم مثلا ارزوی خرید ماشین داری یه جاسوئیچی بخر وهرروز بگو این مال ماشین من هست وسپاسگزاری کن تا انشااللهواقعا به ماشین برسی

قانون جذب واقعیه و بهش اعتقاد ۱۰۰ درصد دارم اما روشی که باعث شد به خاسته های غیر ممکنم برسم بهت میگم ...

وااای مرسیییی اینهمه برات تایپ کردی خیلی مهربونی تو دخترررر

فداتشم مرسی مرسی مرسی

🌱

من با قانون جذب و البته اول همه ی اینها با خواستن از خداوند بچه دار شدم

هروز روی کاغذ مینوشتم که خدایا شکرت که به مم یه دختر زیبا دادی به اسم باران

همون ماه باردار شدم بعد یکسال اقدام

کاغذهارو داخل یه کوزه گلی مینداختم هنوزم اون کوزه رو دارم

شنیده بودم باید بندازیم داخل یه کوزه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

دورت بگردم مرسی . این روش تسلا رو سرچ میکنم فقط میشه بگی شما کدوم نوعش رو انجام میدی ؟ چون گفتی مختل ...

خدانکنه ملکه جانممم

هر جمله رو 3 بار مینوشتم 6 بار حسش میکردم ( اینکه دارمش) 9 بار شکر گزاری😍 و روش تمرکز میکردم و اعداد تسلا رو زمزمه میکردم و جملات مثبت میگفتم که سلیقه ی هست، البته قبلش یکم مراقبه میکردم که اروم باشم و غذا سنگین اصلا نمیخورم که انرژی داشته باشم، ترجیحا اونروز یوگا هم کار میکنم که تعادل داشته باشم

خیلی خفنهههههه انجام بدههه

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

به زبان حال مینوشتی یعنی انگار داریش ؟ و طولانی مینوشتی و حالت هم وصف میکردی ؟ یا صرفا مینوشتی من فل ...

ببین من به زبان حال مینوشتم وکوتاه بود درحد یه خط،دقیقا اینو مینوشتم خدایا صد میلیون پول توحساب من هست خدایا سپاسگزارم ،بعداز مدتی دقیقا صد میلیون به حسابم ریخته شد ولی فقط اومد به حسابم مال من نبود باید می نوشتم صد میلیون پول مال من هست ،خدایا سپاسگزارم