2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 63 پست
نه از جایی خوندم،درمورد قانون تسلا تحقیق کن

ممنونم عزیزمممم

369 مگه نیست؟ 27؟

باشه ممنونننن

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه جا خوندم ۲۷ روزم میشه .

ممنونم عزیزمممم، ببخشید من حس کردم شما یه گیری رو زندگیتون دارید که به افکارتون ربط داره، یه حس تنفر یا نبخشیدن یا یه خاطره منفی که در ناخوداگاهتون دفن شده و خیلی بده...

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

عزیزم من واسه ازدواجم ۱۵ روز به فرشته ازدواج نامه نوشتم واون شخصی که مد نظرم بود رو ازش خواستم وروزی یه دونه هم نامه بخدا مینوشتم وازش تشکرمیکردم برا اینکه ازدواج کردم و خوشبختم بعد ۱۵ روزهمشو انداختم آب روان ۱۵ روز بعد اینکه انداختم آب به خواستم رسیدم و با کسی که دوسش داشتم نامزد کردم

عزیزم من واسه ازدواجم ۱۵ روز به فرشته ازدواج نامه نوشتم واون شخصی که مد نظرم بود رو ازش خواستم وروزی ...

تو نامه فقط خواسته رو مینوشتین

از ته دل برام دعا کنین حاجت روا شم ، خدایاشکرت

سلام من خودم تجربهای ندارم ولی در یوتیوب دکتر رضایی یک کانالی داره در رابطه با قانون جذب و ایناست میگفتش که وقتی خود در رابطه با خودش میگفت هیچی نداشتم چقدر تصویرسازی کردم مثلاً میتونی اون چیزایی که میخوای عکسشو از گوگل یا پینترست یا هر چیز دیگه در بیاری در یه دفتر چیزی بچسبونی و اینکه چیزی که مینویسی باید طوری باشه انگار به اون خواسته رسیدی الان

ممنونم عزیزمممم، ببخشید من حس کردم شما یه گیری رو زندگیتون دارید که به افکارتون ربط داره، یه حس تنفر ...

درست فهمیدی یه روح زخمی دارم که خوب نمیشه چون خیلی عمیقه البته دوست ندارم خوب بشه تا یادم بمونه از هیچ کس کمک نخوام

عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد.

درست فهمیدی یه روح زخمی دارم که خوب نمیشه چون خیلی عمیقه البته دوست ندارم خوب بشه تا یادم بمونه از ه ...

عزیزم این ظلم به خودته، در کائنات هم باید به خودت احترام بزاری ، بهتره ازش درس بگیری ولی بنظرت نیاز به حس تنفر هست؟ ببین حتی من بدون هیچ شناختی ازت متوجه ش شدم ، مطمئنم خیلی اذیتت میکنه و فرصت های عالی رو ازت گرفته

پاکسازی انجام بده و رهاش کن ، هواپونوپونو خیلی خوبه

عزیزم این ظلم به خودته، در کائنات هم باید به خودت احترام بزاری ، بهتره ازش درس بگیری ولی بنظرت نیاز ...

آخرش رومتوجه نشدم چی گفتی، از کجا احساس منوفهمیدی؟ لطفا بگو حست گفت چون من چیزی نگفتم .

آخرش رومتوجه نشدم چی گفتی، از کجا احساس منوفهمیدی؟ لطفا بگو حست گفت چون من چیزی نگفتم .

خب بله شما که چیزی نگفتید من حس کردم

خب بله شما که چیزی نگفتید من حس کردم

اینو میگم دیگه مزاحمت نمیشم بدونه اغراق آدم بینهایت دلنازک ومهربونی هستم ولی درحق من ظلم شد نمیتونم ببخشم