2777
2789

سوالم اینه کی باید به این اپلیکیشن های مثل اسنپ شاپ نظارت کنه پول مردم رو می گیرند و در حساب خودشون نگه می دارن واقعا یعنی چی ی ی ی تو رو خدا به دوستان و آشنایان بگید خرید نکنم واقعا با دبج کالا و  ترب تجربه خوبی دارم

سلام من چند بار سفارش دادم، ضد آفتاب سنتلا، تونر سیمپل، خودکار پنتر، رژلب مدادی گابرینی، ریمل گابرینی، پرایمر گابرینی، پک مراقبتی لایتنس همه اینا اصل بود فقط ست براش ریل تکنیک فیک بود و گوش پاک پنبه ریز گرفته بودم که یه مدل دیگه فرستاده بودند که اونم خوب بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا خواهرم عروسک خریدبعد اوردن کوچیک بود۱۶۵ رو با کد گرفت ۹۵زنگ زد برا مرجوعینیومدن ولی پول ریختن ح ...

من ی ماگ خریدم ۲۰۰تمن خوب ولیییی سرش خرابه نشنی داره یکشنبه شب رسسد دستم امسب ردم مرجوعییی

سلام اولا اسنپ شاپ قیمتاشون خیلی بالاست و به ندرت میشه که جنس با قیمت مناسب پیدا کرد. اما تجربه خودمو بگم. بعد از کلی تبلیغات که اسنپ برای بلک فرایدی کرد، من یک گوشی پیدا کردم و همون روزا دلار داشت می رفت بالا، من اومدم خرید کنم ناموجود شد، با گوشی همسرم وارد شدم که دوباره موجود شد و من تونستم وارد سبد کنم و بخرم و نوشت که اول دی تحویل داده میشه، ما هم دیگه منتظر بودیم برسه که یهو 28 آذر وقتی گوشی سه چهار میلیون گرونتر شده بود پیام اومد که سفارش شما کنسل شد. من داشتم سکته می کردم. آخه اگه گوشی موجود نبوده چرا گذاشته رو سایت. اگه موجود بوده چرا قیمتو ویرایش نکرده. اگه نمیخواسته  بفرسته چرا همون لحظه زنگ نزده و پولو برنگردونده؟ هر فروشگاهی دیگه الان سریع خبر میده اگه نخواد بفرسته. بعد 8 روز که پول ما دستش بود میگه نمی فرستم؟ و من باید حدود 4 میلیون به خاطر اعتماد به اسنپ ضرر کنم؟ اگه مشکل از فروشندس باید گوشیو بفرسته چون زودتر خبر نداده . اگه مشکل از اسنپه باز هم باید خسارت منو بده. انگار یه هفته به اسنپ پول دستی داده بودیم. واقعا وحشتناک بود. با اسنپ تماس گرفتیم بعد 20 دقیقه منتظر موندن خانمی که جواب دادن بدون پرسیدن شماره سفارش گفتن که پیگیری میشه و باهاتون تماس گرفته میشه. یک مدت گذشت تماسی نداشتیم دوباره زنگ زدیم نیم ساعت پشت خط بودیم، نهایتا خانمی برداشتند و عذرخواهی کردن و .... گفتن فروشگاه دو روز مونده به ارسال میاد چک می کنه؟  واقع شاخ درآوردیم. یعنی به عمرم که این همه خرید اینترنتی داشتم ندیده بودم اونم تو موبایل که قیمتش به روزه و اگه موجودی نیست باید سریع خبر داد. خلاصه که تجربه وحشتناکی بود و یک سفارش دیگه هم دارم که سفارش قرار بوده 1 دی برسه اما 29 آذر پیام اومده که با تاخیر می رسه. واقعا افتضاحه. هیچ مدیریتی وجود نداره.  عذرخواهیشون هم ضرر ما رو جبران نمی کنه. تازه می خواستم روز مادر کادو بدم. واقعا آبروم رفت