2777
2789

من دوبار سفارش دادم نفرستادن، دیگه هم محاله بهشون اعتماد کنم 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوبار سفارش دادم نفرستادن، دیگه هم محاله بهشون اعتماد کنم 

منم ی بارش خرید کردم اصلااااا کاملا متفاوت بود خودشون برام جایگزین گذاشته بودن...بعد ک گفتم چرا گفتن اتمام موجودی بوده این قشنگ تره!!!!!!!!

پولتو برگردوندن؟

دفعه اول بله، دومی رو هنوز نه 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم ی بارش خرید کردم اصلااااا کاملا متفاوت بود خودشون برام جایگزین گذاشته بودن...بعد ک گفتم چرا گفتن ...

عجب😑😑😑 چه وجدان های آسوده ای دارن اینا بخدا 

من برا پسرم کوله خریدم دقیقا همون بود

امروزم ی مداد نوکی سفارش دادم بیاد ببینم😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عجب😑😑😑 چه وجدان های آسوده ای دارن اینا بخدا 

حالا خواهرم عروسک خرید

بعد اوردن کوچیک بود

۱۶۵ رو با کد گرفت ۹۵

زنگ زد برا مرجوعی

نیومدن ولی پول ریختن حسابش

گفتن چون مبلغش ناچیزه برامون نمیصرفه بیایم ببریم هدیه باشه از طرف فروشگاه😵

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
همون روزی که قرار بود تحویل بدن بهتون اومد؟

سر ساعت

من برا پسرم کوله خریدم دقیقا همون بود امروزم ی مداد نوکی سفارش دادم بیاد ببینم😁

مبارکش باشه، چقدر گرفتی؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من برا پسرم کوله خریدم دقیقا همون بود امروزم ی مداد نوکی سفارش دادم بیاد ببینم😁

چه خوشگله از کجا خریدی؟سایزشو میشه بگی؟کتاب بزرگ توش جا میشه؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز