2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

545 بازدید | 32 پست

بچها  من ی سالو خورده ای نامزد کردم یعنی ب معنای واقعی از دست خواهر شوهر مادر شوهرم خسته شدم موندم چیکار کنم 

بیس چهار ساعت شوهرم بهشون پول میده 

پول لباس خواهر شوهرم 

پول بدهکارهاش

پول دکتر بچش 

پول مدرسش

پول بیرونش 

پول لباسش 

پول توجیهیش

پول همه چی 

ب حدی ک بچع پری روز  زنگ زده ب شوهر من ک میخوام اسباب بازی بخرم  یعنی انگار پدر نداره 

به مادر شوهرم جدا میده 

پدر شوهرم پول داره ولی ب زن بچش نمیده 

ایناهم تا ی بازار میخوان برن از شوهر من پول میگیرن 

یا شوهرم خودش بهشون میده 

ی مسافرت میخوان برن بهشون میده خدا خسته شدم دیگه 

با مهربونی با عصبانیت با هرچی که فکرشو بکنید با شوهرم حرف میزنم جواب نمیده ک نمیده 

به منم میده نمیگم نمیده 

و منم نمیگم ب خانوادت کمک نکن

ولی اخع اونا تا این اندازه به ما چه اخه 

دیگه بریدم موندم چ کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی میگم تو کتش نمیره قشنگ داره واسه بچه خواهرش پدری میکنه در صورتی که ۲ سال پیش بچه خودمونو سقط ...

دقیقااااااااا یعنی انگار بچه خودشونو   حالم از خواهرش بچش بهم میخوره ی مشت بیشعورن 

ای وای خدا بهت صبر بده، این که نشد زندگی برادرِ من دو فردای دیگه تو زندگی بمونی همین خواهر هزار تومن ...

گوش نمیده خواهر من گوش نمیده هرچی میگم انگار زندگی  اونا دست اینه

منم مجبور میشم تو فشار قرارش بدم در حالیکه واقعا آدمی نیستم که بخاطر خورد و خوراک ناراحت باشم و ... ...

باور میکنی ی وقتا منم این میشم 

اصن روانی میشم دلم  میخواد الکی ازش بگیرم تا فقط ب اونا نده

گوش نمیده خواهر من گوش نمیده هرچی میگم انگار زندگی  اونا دست اینه

نمیدونم این جور آدما چی تو سرشونه، بیش از حد ساده ان، مادرشوهر و خواهر شوهرتم سو استفاده گرن، باز یه جوری باید قانعش کنی

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
نمیدونم این جور آدما چی تو سرشونه، بیش از حد ساده ان، مادرشوهر و خواهر شوهرتم سو استفاده گرن، باز یه ...

خیلی سو استفاده گرن الان مبلشون خراب شده پدر شوهرم پول نمیده ب دخترش یاد میده ب داداشت بگو مبلامون خیلی زشت شده مبل بخر هوووووووووووفففففففف