2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
خیلی وقتا ناامیدشدم دوباره شروع کردم 

همینه اصلا قطع نکن  

روزهایی که حال داری کلی محتوا تولید کن بعد مرتب بزار تو هفته

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@gfdryjb     اون کاربریم قطع شده  کجا رفتی بازاریابی چی بردی نمونه چندتا؟&nb ...

سلام عکس نمونه کارم براتون فرستادم پیش همسایه وفامیل بردم کسی نخرید خواهرم یه دونه خرید چندتا هم برای نمونه برد نشون دوستاش بده بعد بردم چندتا مغازه هیچ نخرید یکی هم میخواست بخره گفت گرونه 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین
سلام عکس نمونه کارم براتون فرستادم پیش همسایه وفامیل بردم کسی نخرید خواهرم یه دونه خرید چندتا هم برا ...

تو مترو و همه جا قیمت بگیر باید پایین تر بدی 

عکس خوبی نگرفتی 

چوب زیرش رو بردار 

نور هم کمه  

پارچه نازی هست 

(از طرح پارچه قبل اینگه چروک بشه هم عکس داشته باش)

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
همبن که فقط یه اسم از کارت نوشتی معلومه اموزش هارو نخوندی عزیزم. 

ببین من  اول عکس کار میذارم که عمده فروش میذاره اگر تقاضا بود سفارش میدم  اخه فقط ۲۰۰ نفر فالور دارم  چطور بفروشم بودجه  م هم زیاد نیست

ببین من  اول عکس کار میذارم که عمده فروش میذاره اگر تقاضا بود سفارش میدم  اخه فقط ۲۰۰ نفر ...

وقتی حنس دست خودت نیست دستت بسته تره چون نمی‌تونی خودت محتوا بگیری.  

اون عکس هارو فیلم کن ادیت خوب بزن مثلا اگر ارزونه به اون بپرداز 

فعلا باید رشد کنه تو فکر سفارش گرفتن اینا نباش

وقتی حنس دست خودت نیست دستت بسته تره چون نمی‌تونی خودت محتوا بگیری.    اون عکس هارو ...

والا من تا حالا هر چی جنس اوردم به فامیل و اشنا فروختم چند تا تو دیوار   فقط یه نفر تو اینستا ازم خرید کرد بودجه م هم خیلی کمه یعتی دو دست لباس بیارم تمومه برای همین عکس میذارم اگر مشتری باسه بیارم این وسط یه دلال که از عمده فروش جنس میاورد سرمو کلاه گذاشت توکل به خدا فعلا دارم پیش میرم اگه یه نگاه به پیجم بندازی ممنون میشم

ببین من  اول عکس کار میذارم که عمده فروش میذاره اگر تقاضا بود سفارش میدم  اخه فقط ۲۰۰ نفر ...

تو مسابقه هم شرکت کن یه ریلز ببری ازون استفاده کنی معمولا عکس عمده فروشا خاص نیست زیاد که جذب  کنه مشتری

والا من تا حالا هر چی جنس اوردم به فامیل و اشنا فروختم چند تا تو دیوار   فقط یه نفر تو اینستا ا ...

عکس بزار اینجا ازش اسم نده. 

خب باز خوبه فامیل خرید کرده ازت 

یکم پیش بره ازون برنامه هم مشتری پیدا میشه ادامه بده قطع نکن مهم نباشه برات سفارش گرفتن یا نگرفتن

سلام خوبین وقتتون بخیر یه کمک برسونین من،من تو یه شرکت کار میکردم حقوقمم خوب بود منتها باردار شدم و چون اونجا باید روزی ۴،۵ساعت با تلفن حرف میزدم دیگه در توانم نبود گذاشتمش کنار ،قبلا آنلاین شاپ لباس زیر داشتم اما نصفه رها کردم چون خودم سرمایه نداشتم جنس بخرم همکاری در فروش کار میکردم و هماهنگی زمان عکاسی و اینا برام سخت بود البته یه چیزو بگم من کلا یکم آدمیم که ادامه دادن برام سخت با ذوق شروع میکنم ولی یکدفعه بی انرژی میشم وسط کار،الان تو ذهنم هست پیچ بدلیجات بزنم شاید کلا هم بتونم ۱۰تومن سرمایه کنم با وجود اینکه باردارم هستم به نظرتون عاقلانست که شروع کنم یا بذارم برای بعد که باز نصفه نیمه رها نکنم اعتماد به نفسم بیاد پایین،اصلا آدمی نبودم که یه جا بشینم همیشه تو سرم کلی ایده و فکر هستو دنبال درآمدم منتها از این شاخه به اون شاخه پریدن فک میکنم جلو پیشرفتمو گرفته

از لحاظ  اطلاعات دادن به مشتری که رنگ تو نور طبیعی و رنگ‌بندی محصول خوبه  

ولی از لحاظ جذابیت خیر 

استایل هایی کامل بچین و بگو با چی بپوشن و ست کنن 

یا چیدمان یا مدل بپوشه 

کلاه چون به این نوع لباس نمیاد کلا حذف کن تزیینات یا زیبا باشند یا تکمیل کننده باید به عکس اضافه کنن نه اینکه حواس رو پرت کنن. 

سعی کن فیلم تهیه کنی بیشتر