2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9149 بازدید | 428 پست
من نمونه اجرا شده خیلی دارم پیج هم هشت هزار نفر فالور دارم آموزش تو پیج زیاد ندارم  نمیدونمچرا ...

اسم نرم افزار هایی که بلدی برام بنویس. 

عزیزم اخه باید از قبل معروف باشی تو حیطه کاری خودشون اعتماد نمیکنن کارو بدن و هزینن کنن  

سعی کن آموزش بزاری لا اقل ازون نظر بری بالا چون به پروژه گرفتن نمیشه اعتماد کرد

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
ظرف خدای داخل استیل وارداتی 

ولاگ بگیر از خودت با موضوعات 

میل پرپ 

مثلا داری غذا آماده می‌کنی بری سر کار 

...

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکس ،کرونا،رویت،اتوکد،فتوشاپ،ایلاستریتور  خب چطوری معروف بشم  مشکل همینه 🥲

تو کار شما با آشنا یا کاراموزی کردن و بازاریابی و تیپ و قیافه عالی.. 

از برنامه هات تو کارای دیگه استفاده کن حتما مربوط به رشته خودت نباشه. 

با همون ایلاستریتور و فوتوشاپ و یه برنامه ی بعدی کلی طراحی میتونی یکنی

مکس ،کرونا،رویت،اتوکد،فتوشاپ،ایلاستریتور  خب چطوری معروف بشم  مشکل همینه 🥲

دانشجویی؟ 

دنبال چقدر در ماه هستی و تا الان چقدر درامد داشتی از پروژه هات؟

سلام دوستان گلم منم یک آنلاین شاپ کوچیک دارم آدرس اینستا : arsh.ahome 

فقط اینستا پیج داری گلم؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
من تو اینستا  یکماه و نیمه که  پوشاک زنانه زدم  @matisamod1

همبن که فقط یه اسم از کارت نوشتی معلومه اموزش هارو نخوندی عزیزم. 

چون ناامید میشی اگر بشینی منتظر مشتری

خیلی وقتا ناامیدشدم دوباره شروع کردم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚