2777
2789
عنوان

پول پول پول 💸💰💸💰💰

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 428 پست

بچه ها کاراش ببینید چه نازه 

عکس ها کیفیت خوبی دارن زمینه بهتره عوض شه 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

@آلاء1400  

در رابطه با خرید دوره ادمینی 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

اگر نمیتونید هزینه کنید (البته من به اموزشا اعتمادی هم ندارم) 

بهتره تا جایی که میشه اطلاعات کسب کنید با همونا 

پیج بزنید 

در هر صورت کارفرما از شما نمونه کار میخاد در بیشتر مواقع و شما حتی اگر پول اموزش هم بدید باید نمونه کار داشته باشه

بعضی ها ادمین تولید محتوا نمیخان بیشتر مذاکره برای فروش مد نظرشون هست که اونا بدون سابقه با اموزش کم استخدام میکنن

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

چندین پروژه کامل باید درست کنی 

یکی از پروژه‌ها اصلا به اجرا در دنیای واقعی و هزینه ها فک نکن و فقط خلاقیت به نمایش بزار . 

همزمان با جمع کردن رزومه پیج بزن نمونه کار بزار 

ولی پر کنارش ویدیو آموزشی بزار اموزش نرم‌افزار ساده  

حتما باید آموزش داشته باشی و کارهای خودتم نشون بدی. 

رزومه هم کلا کاراتو نشون میدی به کارفرما..... ولی به احتمال زیاد باید کارآموزی بگذرونی ولی برا همونم نمونه میخان

عکس کارات بزار کمی توضیح بده قیمت و ... 

اره میزارم دقیقا همینطور چون هنوز تازه افتتاح کردم فعلا ۴۲ تا فالور دارم چه کنم بره بالا؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
اره میزارم دقیقا همینطور چون هنوز تازه افتتاح کردم فعلا ۴۲ تا فالور دارم چه کنم بره بالا؟؟؟

الان که نمیتونی تبلیغ بدی باید هر کی می‌شناسی جمع کنی و تمرکزت رو تولید محتوا باشه.یکم بعد تر هم یشنهاد تخفیف برای کسانی که معرفی کنند و تگ و اداستوری....

به همه دوستام و فامیل هم گفتم بلاگرها با این تعداد هم تبلیغ نمیکنن

اصلا چند هزارتا هم شد به بلاگر نده فعلا چون پولت سوخت میشه معمولا