2777
2789

داستانای من از مجردی شروع شد که کیست داشتم و بابتش لاپاراسکوپی شدم بعد ازدواج تا دوسال جلوگیری داشتم وبعدش یه بارداری پوچ دوباره بعد یکسال یه بارداری خارج رحم که عین سزارین جراحی شدم و یه لوله ام رو از دست دادم بعدش که همسرم جراحی واریکوسل انجام داد خدا دخترمو بهمون هدیه داد که الان دوسالشه از یه طرف نگران تنهاییشم و از طرفی با این بلاهایی که سرم اومده و انقدر عمل شدم کلا از بارداری میترسم...

اگه از لحاظ روحی و مالی آماده هستین آره عزیزم چرا ک نه

قرار نیست اون اتفاقا دوباره بیفته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سلامتیت خدای ناکرده به خطر میفته نه .

وگرنه  اگه صلاح میدونی اره .

چون من به بچه دوم فکر نمیکنم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه از لحاظ روحی و مالی آماده هستین آره عزیزم چرا ک نه قرار نیست اون اتفاقا دوباره بیفته

درسته عزیزم صددرصد که روح و روان و اوضاع مالی حرف اول رو میزنه اما خیلی نگرانم چون تا حالا سه تا جراحی داشتم همش میگم بدنم در اثر این عملا آسیب نبینه

اگه سلامتیت خدای ناکرده به خطر میفته نه . وگرنه  اگه صلاح میدونی اره . چون من به بچه دوم ف ...

فکر اینکه بچتون تنها بمونه اذیتتون نمیکنه من نمیدونم چرا انقدر رو این قضیه حساس شدم

درسته عزیزم صددرصد که روح و روان و اوضاع مالی حرف اول رو میزنه اما خیلی نگرانم چون تا حالا سه تا جرا ...

قبلش با ی پزشک صحبت کنه اگه بدنت آمادس و مشکلی بوجود نمیاره

این ترسو بزار کنار و ب این فکر کن قویتر شدی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤