داستانای من از مجردی شروع شد که کیست داشتم و بابتش لاپاراسکوپی شدم بعد ازدواج تا دوسال جلوگیری داشتم وبعدش یه بارداری پوچ دوباره بعد یکسال یه بارداری خارج رحم که عین سزارین جراحی شدم و یه لوله ام رو از دست دادم بعدش که همسرم جراحی واریکوسل انجام داد خدا دخترمو بهمون هدیه داد که الان دوسالشه از یه طرف نگران تنهاییشم و از طرفی با این بلاهایی که سرم اومده و انقدر عمل شدم کلا از بارداری میترسم...
والا منم یه خواهر دارم یه برادر ولی خیلی تنهام ... به نظرم دیگه دوره این حرفا گذشته همه گرفتار بدبختی های خودشون هستن منم یک دختر دو ساله دارم و جای اینکه به فکر این باشم که یه بچه دیگه تولید کنم به فکر این هستم که آیندشو به بهترین شکل بسازم
من خودم الان یه پسر دارم حتی فکر بچه دوم نمیکنم واقعا تو جامعه امروز اشتباه یکی دیگه هم اسیر کنیم&nb ...
من نمیدونم چم شده احساس میکنم بچه ام خیلی تنهاست اینکه تنها با خودش بازی میکنه عذابم میده خودمم باهاش خیلی وقت میگذرونم اما بازی با بچه ها براش جذابتره
قبلش با ی پزشک صحبت کنه اگه بدنت آمادس و مشکلی بوجود نمیاره این ترسو بزار کنار و ب این فکر کن قویتر ...
حتما عزیزم سر همین بارداریمم زیر نظر بهترین متخصص بودم چون باید بپذیرم شرایطم نسبت به یه خانم عادی حساستره اگه بازم تصمیم به بارداری گرفتم حتما زیر نظر متخصص جلو میرم
من نمیدونم چم شده احساس میکنم بچه ام خیلی تنهاست اینکه تنها با خودش بازی میکنه عذابم میده خودمم باها ...
بچه منم تنها بازی میکنه و حتی گاهی با دوستای خیالیش صحبت میکنه ولی اینده خیلی مهمتر از امروز ،پسر تنها باشه شاید شرایط مالی خیلی از کارها براش باشه ولی ۲ تا بشن نع بتونن اینو تامین کنم نه اونو چه فایده داره ،مگه همه خواهر یا برادرا دلسوز هم هستن نمونه بچه خودم عمه کوچیکشو تا الان ۳،۴ بار بیشتر ندیده تو یه شهریم ،تمایلی به رفت و امد نداره و همیشه از خانواده خودشم دوره
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
بچه منم تنها بازی میکنه و حتی گاهی با دوستای خیالیش صحبت میکنه ولی اینده خیلی مهمتر از امروز ،پسر تن ...
آخ آره دختر منم با مجسمه های خونمون حرف میزنه خیلی دلم میگیره متاسفانه من خیلی احساسیم اما در این زمینه فقط نباید درگیر احساسات شد حرفتون رو قبول دارم الان آدما از هم دور شدن و شک ندارم در آینده این اوضاع بدتر میشه که بهتر نمیشه
شوهر من 7تا خواهر یه داداش داره هیشکدوم سراغی ازش نمیگیرن.
این روزا خیلی زیاد شده این موارد ودر اینده بیشترم میشه همه غرق دنیای مجازی میشن ،من تز فکریم از اول این بوده حداقل یکی باشه چه دختر چه پسر به یه مرحله درست برسونمش چون من در قبال این بچه که باعث دعوتش به دنیا اومدن شدن مسئولم و باید تامینش کنم ،وظیفه هر پدر مادر ،چون بچهها به خواست خودشون نمیان
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌