2777
2789
عنوان

شما جای من باشین به بچه دوم فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست
این روزا خیلی زیاد شده این موارد ودر اینده بیشترم میشه همه غرق دنیای مجازی میشن ،من تز فکریم از اول ...

منم میگم همین یه دونه تو این مملکت آوردم هنر کنم به یه جایی سالم برسونمش وگرنه بچه آوردن تو این مملکت که نه امنیت هست نه پول نه آب و هوای درست حسابی بخدا ک گناهه 

آخ آره دختر منم با مجسمه های خونمون حرف میزنه خیلی دلم میگیره متاسفانه من خیلی احساسیم اما در این زم ...

من پسرم ۲ ماه دیگه سه سال میشه ولی هنوز نتونستم پوشک ازش بگیرم اصلا همکاری نمیکنه وگرنه میبردم مهد و کلاسای دیگه تو جمع باشه و حس تنهایی نداشته باشه البته خونه مادر خودم و مادر همسرم میرم و با جمع رابطه خوبی داره ،امیدوارم فقط بچه عاقلی بشه وگرنه باقیشو من و پدرش حمایتش میکنیم به امید خدا

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میگم همین یه دونه تو این مملکت آوردم هنر کنم به یه جایی سالم برسونمش وگرنه بچه آوردن تو این مملک ...

دقیقا وقتی الان اینه وای به اینده 

من پسرم ۲ ماه دیگه سه سال میشه ولی هنوز نتونستم پوشک ازش بگیرم اصلا همکاری نمیکنه وگرنه میبردم مهد و ...

پروسه از پوشک گرفتن به شدت احتیاج به صبر داره اگه شروع میکنی وسط کار رهاش نکن و نگران نجسی خونه نباش چون اینم یه دوره ایه و طبیعیه براش برچسب بخر و بگو اگه جیشتو بگی یه دونه میدم بزنی به دیوار سرویس و بعد گفتن جایزه خوراکی بهش بده روزای اول ساعتی یکبار ببرش تا کم کم عادت کنه 

پروسه از پوشک گرفتن به شدت احتیاج به صبر داره اگه شروع میکنی وسط کار رهاش نکن و نگران نجسی خونه نباش ...

اصلا به پروسه گرفتن نرسیده هر بار گفتم جیش بگی فلان کار میکنم یا فلان چیز میخرم خیلی قشنگ میگه نه پوشک دوست ،زنگ میزنه به باباش برام بخر ،منم متاسفانه حساسم رو نظافت و تمیزی و مسترسم اون زمان نتونم صبور باشم ،فعلا زمان دادم تا ۳ سال بشه ،خییییلی شیطون بود بی نهایت الان تقریبا ۲ هفته خیلی بهتر شده بخاطر همین امید دارم شاید اونم بتونه همکاری کنه با گذر زمان ،نمیخوام مجبورش کنم