2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی ک هیچ نمیخوره باید چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست
ببین یه اولویت بذار اون اولویت رو حل کن برو بعدی اینطوری همه دغدغه هات رو با هم میخوای پوشش بدی نه ب ...

پسر من بد بختی زمانی میخوره ک گوشی تو دستس باشه

اگر یه قاشق هم فقط خورده باشه گوشیو بگیرم غذاهم نمیخوره .. خییلی بد فشاری بهم وارد شد اونم بد زدم خیلی ناراحتم الان نمیدونم چکار کنم

اگ از اتاق برم پیشش بغلش کنم منو میزنه

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

منم همین طور بودم تا شش سالگی قاشق به دست دنبال پسرم میدوییدم ولی بعد که بچه دوم اومد کم کم مستقل شد ...

یعنی ناخودآگاه ک کمتر بهش توجه کردی بخاطر مشغلت خودش مستقل شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت هم زیاد تو گوشی میری روی اون هم تاثیر داره. قانون بذار تایم بذار.

من نه

باباش نمیفهمه ی سرهتو گوشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجب خب مرغ بهش نمیدادی پسر منم یه مدت اینجوری شده بود دیگه بچه هفت ساله که نباید با قاشق بیفتی دنبالش خودش گرسنه میشه می شینه میخورع

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

اشکال نداره حق داری یکم استراحت کن اروم بشی ولی دیگه نزنش اعصبانیت میکنه برو تو اتاق اروم شدی بیا با همین روش ها تنبیهش کن( نذار گوشی و تلوزیون ببینه)

برای غذا هم با روش های دیگه بهش غذا بده مثلا مرغ نمیخوره ،مرغ و چرخش کن کوکو کن بده بخوره

یا شکل کباب تابه ای در بیار

اصلااااا خوراکی متفرقه هم بهش نده که گشنه اش بشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یعنی ناخودآگاه ک کمتر بهش توجه کردی بخاطر مشغلت خودش مستقل شد؟

آره تا اون موقع حتی شبا انگشتمو میگرفت میخوابید بعدش دیگه محبور شد پیش باباش بخوابه و هم تو غذا خوردن هم دستشویی رفتن مستقل بشه.

مادرها همه درکت میکنن..میدونیم کتک زدن کار اشتباهیه ولی ممکنه یه وقتایی از شدت عصبانیت نتونیم خشممون رو کنترل کنیم..جریمه وتنبیه بعضی وقتها لازمه..البته نه تنبیه بدنی..همون محرومیت از تلویزیون وگوشی الان براش خیلی سخته....بعدا بخاطر کتک زدنش بغلش کن وازش معذرت خواهی کن..ولی محرومیتها رو سریع برندار...براش شرط بذار

پارسا پسرمامان😍
اعصابم خورد بود هم اونجا تا خودش عصبیه معلم و بقیه اذیت میکنه

الان بردار ببرش حداقل به زنگ دوم برسه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

کصخلی ؟ بچه همینه چته ؟ حالا فک کردی ناراحت شده نرفته مدرسه؟ خیلی هم حال کرده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

پسر من بد بختی زمانی میخوره ک گوشی تو دستس باشه اگر یه قاشق هم فقط خورده باشه گوشیو بگیرم غذاهم نمیخ ...

باید باهاش حرف بزنی

فلانی امروز به نظرت چی باعث شد این اتفاقا بیفته ؟

به نظرت چه راهی به ذهنت میرسه مشکل حل بشه ؟

من از اینکه تو یک سره گوشی توی دستت باشه ناراحتم و به عنوان مادر وظیفه دارم کارهایی که باعث میشه تو به خودت آسیب بزنی رو جلوشو بگیرم

تایم استفاده از گوشی زیاده و باید کم بشه به نظرت چقدر باشه خوبه ؟

اینجا پرت و پلا میگه

ده ساعت کل روز فلان

بگو پسرم این تایم خیلی زیاده اگه تا حالا کل روز بازی میکرده نمیتونی بهش بگی نیم ساعت کلا بازی کن بذار روی دو ساعت فیکس بشه

بهش بگو شما میتونی دو ساعت بازی کنی دوست داری چهار تا نیم ساعته بازی کنی یا دو تا یک ساعته؟ بهش حق انتخاب بده انتخاب بچه رو آروم میکنه

بعد هر موقع میخواد بازی کنه باید براش آلارم بذاری

اگر گوشی رو سر تایم نیاورد هم تایم بازی بعدی رو از دست میده مثلا امروز اضافه بازی کرد پیامدش اینه که فردا به هیچ وجه نمیتونه بازی کنه

ولی فردا به جای اینکه با دعوا بخوای بچه رو ساکت کنی ببرش پارک ببرش حمام آب بازی رنگ انگشتی یه چیزایی هست بالاخره دوست داره اونا رو انجام بده ولی گوشی بهش نده

کم کم باید ترکش بدی و تایم رو کم کنی

اگر گوشی برای خودش خریدید که افتضاح ترین تصمیم ممکن بوده گوشی رو به هر شکلی که میتونی با سیاست ازش بگیرید به بهونه خراب شدن یا هر چیزی ، گوشی رو بگیر اون تایم بازی هم باید گوشی خودت بازی کنه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عجب خب مرغ بهش نمیدادی پسر منم یه مدت اینجوری شده بود دیگه بچه هفت ساله که نباید با قاشق بیفتی دنب ...

تا آخر عمرش نخوره؟ این ک جون نمیگیره اصلا نه مرغ نخ گوشت هیچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجب خب مرغ بهش نمیدادی پسر منم یه مدت اینجوری شده بود دیگه بچه هفت ساله که نباید با قاشق بیفتی دنب ...

اره اصلا نمیخوره باید خودم بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40