2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی ک هیچ نمیخوره باید چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
خیلی روانی هستی

چقدر امضای دلنشین و قشنگی داری

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ی ۷ ساله اونقدری که شما برخورد میکنید، بچه نیست.

غذا توی دهن گذاشتن! تنبیه این مدلی!

به نظرم دوستانه تر برخورد کنید. کنار هم غذا درست کنید. بذارید اون انتخاب کنه. با هم برید خرید. چیزهایی که دوست داره رو دیگه می دونید چیه، اون سبکی بیشتر غذا درست کنید. اما درکل، ذائقه آموختنیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخ میدم بهت قبول میکنی؟

اره

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

میدونم چقدر فشار روته منم پسر بدغذا دارم ولی بچه رو نزن این همه تنبیه همزمان بدتر نتیجه عکس میدهقد و ...

این لیاقت محبت نداره خیلی لیلی ب لالاش گزاشتم اینطوری شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

گوشی رو ازش بگیر تو چین جدیدا میگن تا ۱۸ سالگی بچه ها گوشی نداشته باشن.

الان جمش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا چرا نذاشتی مدرسشو بره؟چه کاریه بچه کلاس اولیو از درسش عقب میندازی

اعصابم خورد بود هم اونجا تا خودش عصبیه معلم و بقیه اذیت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش تایم بده برای گوشی. اگه از الان جلوشو نگیرین بزرگ هم شد همینه.

والا ب خدا دیگه زورم بهش نمیرسه نمیدونم چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واثعا تو این زندگی دست تنهام اون بابای نفهمشم منو تو خونه روانی میکنه

اگه با شوهرت مشکل داری سر بچه خالی نکن. زیاد به گوشی وابسته اش نکن. باهاش بازی کن مهربون باش. بهش عشق بده. بعد نتیجه اش رو میبینی. اگه بزنی و بهش فحش بدی بچه همون رفتار رو باهات داره الان کوچیکه بزرگتر شد دست روت بلند میکنه. من کسی نبود راهنماییم کنه ولی از رفتارم با بچه اولم بسیار پشیمونم والان چند سال یه دارم خودمو اصلاح میکنم.

ضعیفه لاغره انقدد غذا نمیخوره بهداشت گفت سو تغذیه گرفته بهترین چیزا براش میگیرم زورم مباد خواذیتم می ...

ببین یه اولویت بذار اون اولویت رو حل کن برو بعدی

اینطوری همه دغدغه هات رو با هم میخوای پوشش بدی نه بچه همکاری میکنه نه تو روانت میکشه

اگه اولویت رو گذاشتی گوشی ، گوشی رو تایم تعیین کن براش ساعت بذار بگو دو تا الارم میزنه اولی که خورد یعنی پنج دقیقه دیگه بازی تمومه دومی که زنگ خورد باید گوشی رو بهت بده

اگر مقاومت داره بعد از گوشی بهش بگو دوست داری چه بازی ای کنیم که خوش بگذره ؟ کم کم اینکه سر تایم باید گوشی رو بده رو قانون کن

اگه اولویت رو گذاشتی روی غذا نخوردن بهش بگو انقدر تایم داری تا غذات رو تموم کنی براش همون اندازه ای بریز که میخوره بهش بگو دوست داری بعد از غذات کارتون ببینی یا گوشی بازی کنی ؟

بعد میبینی وسط غذا میگه کارتون بذار بگو زمانی میتونی کارتون ببینی که غذات رو کامل خورده باشی

دیگه بخاطر کارتون و گوشی هم که شده زودتر غذاشو تموم میکنه در حد شکمش بریز کم کم وعده ها رو بیشتر کن

پن کیک درست کن توش سویق بریز پسر من میفهمه نمیخوره ولی شاید پسر تو نفهمید توی بستنیش پودر آجیل بریز

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ی ۷ ساله اونقدری که شما برخورد میکنید، بچه نیست. غذا توی دهن گذاشتن! تنبیه این مدلی! به نظرم دوس ...

ب خدا نمیدونمچکار کنم تشویق تنبیه جواب نمیدن دیکه

یه قاشق زورش میاد بگیره تو دست میگه بلد نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ی ۷ ساله اونقدری که شما برخورد میکنید، بچه نیست. غذا توی دهن گذاشتن! تنبیه این مدلی! به نظرم دوس ...

یعنی چی ذائقه اموختنیهف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با شوهرت مشکل داری سر بچه خالی نکن. زیاد به گوشی وابسته اش نکن. باهاش بازی کن مهربون باش. بهش عش ...

ببین خیلی دوستش دارم اما سو استفاده میکنه آنقدر تحملش میکنم که آخرش مث باروت یه دفعه منفجر میشم

میگم بیا بازی میگه گوشی

میگم نقاشی میگه گوشی

میگم هرچی تو خودت دوست داری فقط دلش میخواد تو گوشی بازی کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب خدا نمیدونمچکار کنم تشویق تنبیه جواب نمیدن دیکهیه قاشق زورش میاد بگیره تو دست میگه بلد نیستم

این دیگه لج کرده و بازی در میاره☹️

حساسیتون و کم کنید. بذارید چند وعده بدون غذا بمونه. در هر حال که توی نتیجه فرقی نداره (= چیزی نمی خوره). بعدا بهتر میشه.

ب خدا نمیدونمچکار کنم تشویق تنبیه جواب نمیدن دیکهیه قاشق زورش میاد بگیره تو دست میگه بلد نیستم

منم همین طور بودم تا شش سالگی قاشق به دست دنبال پسرم میدوییدم ولی بعد که بچه دوم اومد کم کم مستقل شد و خودش غذا خورد.

ببین خیلی دوستش دارم اما سو استفاده میکنه آنقدر تحملش میکنم که آخرش مث باروت یه دفعه منفجر میشم میگم ...

اگه خودت هم زیاد تو گوشی میری روی اون هم تاثیر داره. قانون بذار تایم بذار.