2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ خاسی بپرسی اول یچی بپرس ک ببینی میتونه حسم درست باشه یا ن چون من تومجازی تست نزدم تو واقعیت اوکیه ...

متولد چ  ماهی هستم

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
چیشده

دیروز با شماره علیرضا یکی پیام داد ک علی بیهوش هستش و بیمارستان بستریع؟ ب نظرت راسته خبر؟ یا خود علی بود؟

و اینکه شهریور ماه اومدن جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن آبان ماه کی میاد خاستگاریم؟

یه دختره هست اسمش زهرا رقیب احساسیمه تقریبا ی جورایی اون میره بعدا ها اگه ازدواج کنیم؟؟؟؟چون دوست ندارم باهاش حرف بزنه زیاد 

دیروز با شماره علیرضا یکی پیام داد ک علی بیهوش هستش و بیمارستان بستریع؟ ب نظرت راسته خبر؟ یا خود علی ...

حسم میگ ک نه بستری نیست خودشه ک پی داده بهت ویجورایی خواسته ک توجهت رو جلب کنه یا چ میدونم ببینه چقد برات مهمه یا بترسونتت و جو بده

حالا راجب زهرا..حس میکنم اشنا شونه و بعد ازدواج سرش بحث میکنید

این زهرا ها نمدونم چرا اینجورن من دوباررابطه داشتم ک یکیش اکسم بود ک ی زهرانامی شد رقیب برام و ازم گرفتش یکیش هم شوهرم بود ک ی زهرا نامی شد هووم و باعث شدجداشم..

حسم میگ ک نه بستری نیست خودشه ک پی داده بهت ویجورایی خواسته ک توجهت رو جلب کنه یا چ میدونم ببینه چقد ...

ن آشنا نمیدونم ازش سوال میکنم توی مجازی پیدا کردن همون ب عنوان داااداش و آبجی حرف میزدن رفته رفته کنی صمیمی شد و من از این بدم میاد حالا بعد ازدواجمون میره بعدا ها مثلا؟؟

کی ازدواج میکنیم

حسم میگ ک نه بستری نیست خودشه ک پی داده بهت ویجورایی خواسته ک توجهت رو جلب کنه یا چ میدونم ببینه چقد ...

اخی عزیزم🥺🤍

اون تاپیک هایی که جز خودت، هیچ کی پیام نذاشته، می تونی پاک کنی

باید لینک بزارم نی نی یار حذف کنخ دیگه درسته؟

اگ خاسی بپرسی اول یچی بپرس ک ببینی میتونه حسم درست باشه یا ن چون من تومجازی تست نزدم تو واقعیت اوکیه ...

ب نظرت برم اسم بیمارستان رو سوال کن مچشو بگیرم؟؟؟ 

ن آشنا نمیدونم ازش سوال میکنم توی مجازی پیدا کردن همون ب عنوان داااداش و آبجی حرف میزدن رفته رفته کن ...

ب طور کامل نمیره ینی اگ پیجشو داشته باشه هراز گاهی جواب استوری میده یا ب دلایل و بهونه های مختلف پی میده

ب طور کامل نمیره ینی اگ پیجشو داشته باشه هراز گاهی جواب استوری میده یا ب دلایل و بهونه های مختلف پی ...

اونم خوبم ک کم بشه مثلا باهمدیگه صمیمی حرف میزنن بعدا هاا..؟ یا سرد و عادی؟