2777
2789
ب نظرت برم اسم بیمارستان رو سوال کن مچشو بگیرم؟؟؟ 

اره ولی بعید میدونم بگه

بپرس بیا بگو ب منم اگ مچش گرفتی ببینم حسم درست بود یا ن اگ ج نداد یا بهونه اوردیا بحثو یجو تموم کرد بدون خودشه

بگو کدوم بیمارستان میخام برم ببینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی بعید میدونم بگه بپرس بیا بگو ب منم اگ مچش گرفتی ببینم حسم درست بود یا ن اگ ج نداد یا بهونه ...

مثلا دیشب از بیمارستان مرخص شده چند ین بار پرسیدم جواب نداد

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
اره ولی بعید میدونم بگه بپرس بیا بگو ب منم اگ مچش گرفتی ببینم حسم درست بود یا ن اگ ج نداد یا بهونه ...

ما کی ازدواج میکنیم ؟ دوسم داره؟؟

اونم خوبم ک کم بشه مثلا باهمدیگه صمیمی حرف میزنن بعدا هاا..؟ یا سرد و عادی؟

دگ بعدها بستگی ب خدت داره من ک خودم بااینجو مساعل کنار نمیام باید بگی رابطش قطع کنه دگ باهاش بلاک کنتش چ معنی میده ادم ازدواج کنه و بایه دختر دگ بحرفه مجازی بستگی ب تو داره اگ برات مهم نباشه باهم حرف میزنن همش

دگ بعدها بستگی ب خدت داره من ک خودم بااینجو مساعل کنار نمیام باید بگی رابطش قطع کنه دگ باهاش بلاک کن ...

بعد ها باهاااش حرف میزنم حتی مخالفتم کردم اما بازم کمی حرف میزنه اللن ازم دوره دسترسی ندارم منتظرم فق: ازدواج کنیم ب حسابش میرسم انشالله موفق میشم حتی ممکنه ب مادرم بگم ب شدت حساب میبره ازش من موفق میشم مگه نه؟ خودممم ب شدت مخالف هرف زدنم اما فعلن کار زیادی از دستم بر نمیاد ازش دورم 

هوم پ همونه خودش الکی گفته بت

میکم عزیزم میشه لطفا زمان ازدواجمون رو بهم بکی تا عید عقد میکنیم؟ چ ماهی؟

دوسم داره.

بعد ها باهاااش حرف میزنم حتی مخالفتم کردم اما بازم کمی حرف میزنه اللن ازم دوره دسترسی ندارم منتظرم ف ...

ار اما از الا بگی بهترنی؟بعدا دچار مشکل نشی خدای نکرده توزندگی

مثلابگی خوشت میا منم مث تو با کس دگ مجازی بحرفم

یا بگو اگ تو جا من بودی چ میکردی