2777
2789
ار اما از الا بگی بهترنی؟بعدا دچار مشکل نشی خدای نکرده توزندگی مثلابگی خوشت میا منم مث تو با کس دگ ...

گفتم بهش

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابستون

عزیزم ممنون ک جواب دادی انشالله حاجت روا بشی 🤍🍃

این آخرین سوالمه ممنون میشم جواب بدید

بابام  با زنی حرف میزنه الان  تو تلگرام . ؟ چند وقت پیش ها ی چیزاییی دیدم 🥲

فدات اره

قربونت بشم من 

راستی علی الان پیام دادم گقت اگه کنارت بودم ب فکرم نبودی میخاستی کنحکاویت رو بر طرف کنی اخه ازش سوال کردم 

منم کلی پیام دادم و اینکه ی سوال الان مث قبل کی باهام حرف میزنه دارم کم کم نگرانش میشم  بخدا 

بعد اینکه ازم دلخور ک نیست اون میدونه من دوسش دارم دیکه و حاضرپ براش هر کاری کنم دیگه ؟؟ بخودشم گقتم البته تو حست چی میگه ب نظرت هنوز جواب نداده

قربونت بشم من  راستی علی الان پیام دادم گقت اگه کنارت بودم ب فکرم نبودی میخاستی کنحکاویت رو بر ...

ار زیاد اطرافش نباش و هی بهش پیله نکن چون ازت زده میشه اگ اینی ک گفتم کنی خیلی زود باهات دوباره مچ میشه

ار زیاد اطرافش نباش و هی بهش پیله نکن چون ازت زده میشه اگ اینی ک گفتم کنی خیلی زود باهات دوباره مچ م ...

باشه چشم اتفاقا بهش پیام دیکه بعد اون پیاما ندادم فقط ی شب بخیر گفتم همین تصمیم دارم خودمم همین کارو کنم زیاد پیام ندم اصلا خیلی بی حوصله شده کسله ی جوریه انگاری

میگم ک میتونم هر سوالی داشتم ازت بپرسم البته اگر مشکلی نداری چون راهنماییم میکنی 🤍🤍

راستی عزیزم میگم ک با این دختره زهرا ک باهاش حرف میزنه گاهی دعواش شده :/ این دعوا ممکنه سردی بینشون باشه؟ آخه علیرضا رو خیلی عصبانی کرده بود 

ممکنه دختره بره برا خودش؟ 

گفتی بعد ها اگه تلاش کنم و یا حتی الانم ی کاراییی کنم انشالله میره برا خودش؟؟؟ 

باشه چشم اتفاقا بهش پیام دیکه بعد اون پیاما ندادم فقط ی شب بخیر گفتم همین تصمیم دارم خودمم همین کارو ...

@افاچ  عزیزم میشه بیایییی ب سوالم پاسخ بدی دستت درد نکنه