2777
2789
عنوان

خانمایی که بینی‌تونو عمل کردید..

147 بازدید | 19 پست

بنظرتون به دردسراش می ارزه واقعا؟

من دودلم همه جای چهره م خوبه حس میکنم بینیم تناسبو بهم ریخته من میترسم عمل کنم ولی خوب نشه و به چهره‌م نیاد

یا فقط یکی دو سال زیبا باشه بعدش دچار فرورفتگی اینا بشه و ترمیم بخواد

اگه تجربه ای نظری دارید ممنون میشم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیقا دو هفتس عمل کردم 

.  اگه واقعا ایراد داره بله ک میارزه .. عالیه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

درد سر نداره عزیزم که ، فقط هفتی اولش مشکل داشتم من اونم واسه ورم صورت به اون چسپ بینیم یه جور عادت میکنی که انگار وجوود نداره 😂نگران نباش خوشت میاد عمل کن 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
اطرافیان من اونایی ک پولدار بودن دو سه بار ترمیم کردن و بد نیستن اونایی هم ک ندارن پر چاله چوله و اف ...

اینجوری نگو بعضیم با یک بار عمل خیلی خوشکل در میاد پیش یک دکتر با تجربه اصلن نیاز به ترمیم نیست 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
درد سر نداره عزیزم که ، فقط هفتی اولش مشکل داشتم من اونم واسه ورم صورت به اون چسپ بینیم یه جور عادت ...

اخه میترسم پنج سال بعد بینیم پر چاله چوله بشه و واقعا دلم نمیخواد بینیمو دوبار عمل کنم حتی اگه پولشم نداشته باشم

اخه میترسم پنج سال بعد بینیم پر چاله چوله بشه و واقعا دلم نمیخواد بینیمو دوبار عمل کنم حتی اگه پولشم ...

من خودم به شخصه یکی از نمونه کارای دکترمو دیدم تو شهر خودمون که عکس برداری مامو گرافی میکرد ۱۳ سال بود عمل کرده بود گفت اصلن تکون نخورده امون جوری مونده واقعن اگه بری پیش یه دکتر با تجربه این مشکلات وجوود نداره 

اینجوری نگو بعضیم با یک بار عمل خیلی خوشکل در میاد پیش یک دکتر با تجربه اصلن نیاز به ترمیم نیست  ...

درسته عزیزم ولی من واقعیت اطرافیانمو گفتم از دکتراشون هم خبر ندارم

💚الحمدلله کما هو اهله💚

من دیقا دو هفتس عمل کردم  .  اگه واقعا ایراد داره بله ک میارزه .. عالیه

میدونی ایراد که نه نمیدونم چجوری بگم

از نیمرخ خوب نیس و استخوان بینیم بلنده

افتادگی نوک بینی ندارم و حتی گوشتیم نیس از رو ب رو بنظرم عادیه و خوبه فقط نیمرخم خوب نیس استخوانش زیادی بلنده چون صورتمم کوچیکه زیادی به چش میاد

ولی قبلش خوب تحقیق کن خیلی مهمه کیو انتخاب کنی