2777
2789

امروز روز آخر کلاس طراحی مون بود

بعد من نتونستم تموم کنم طراحی دوممو

دو سه نفر دیگم تموم نکردن

حالا مشکل چی بود

وسواس بیش از حد تو مدل

رنگ و خود طراحی کردن

اینا همه به کنار

نمیدونم از این بعد چیکار کنم

برم سرکار با یه حقوق 15 تومن اینا و قید زبان و اهدافمو بزنم چون واقعا نمیرسم

یا بشینم با مامانم یه کاری که ۴ سال پیش شروع کردیم و تموم نشد تموم کنیم باهم، بفروشیمش پول دستمون بیاد لااقل

و زبانمو بخونم تا خرداد سال دیگه

برم آموزشگاه درس بدم

پایتونمو یاد بگیرم

از اون طرفم مطمئنم قراره همش تو گوشی باشم:)

دلم میخواد یه دفعه تا ته ماجرا رو برم

حتی اگه زندگیم هیچیش عوض نشد من به اون باور میرسم که من تنبل نیستم

چون الان خیلی از نظر مالی زیر فشار نیستم

از اون طرفم خودمو میشناسم دیگه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

من نمیتونم برای یکی دیگه کار کنم

پس دومی

ولی همونطور که گفتی اگه همش نری تو گوشی

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

خویش فرما منظورته؟ خب اینکه کار کنی و بیمه بشی صد درصد بهتره.

ولی اگر نمیحوای کار بیرون بکنی خب خودت رو خویش فرما بیمه کن و از جیبت پول بریز هر ماه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیتونم برای یکی دیگه کار کنمپس دومیولی همونطور که گفتی اگه همش نری تو گوشی

خب چیکار کنم که نرم🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
خب چیکار کنم که نرم🥲

اراده و هدف

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

خویش فرما منظورته؟ خب اینکه کار کنی و بیمه بشی صد درصد بهتره.ولی اگر نمیحوای کار بیرون بکنی خب خودت ...

بحث بیمه و اینا نیست

میشه متنمو بخونین

دوست داشتم فیزیوتراپ بودم نمیدونم کدوم شونه

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.