2777
2789
عنوان

خانمایی که بینی‌تونو عمل کردید..

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 19 پست
درسته عزیزم ولی من واقعیت اطرافیانمو گفتم از دکتراشون هم خبر ندارم

اهان بله درسته عزیزم بسته به دکترشونه 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺پیدا کردن دکتر خوب سخته واقعا

کودوم شهری هستی 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
میدونی ایراد که نه نمیدونم چجوری بگم از نیمرخ خوب نیس و استخوان بینیم بلنده افتادگی نوک بینی ندارم ...

بین اینکه چقدر ایراد داره یا نداره مهم نیس 

اینکه چقدر اون  بینیو قبول داری و باش مشکل نداری مهمه 

اگه توی طول روز و موقعی ک نیری جلو آینه تمام فکر و ذکرت رفع اون عیبه و هیچ جوره نمیتونی باش کنار بیای ،یعنی باید  ب فکر عمل باشی 

ولی یلدت باشه بی گدار نری زیر عمل خوب تحقیق کن سبک کار دکترا ببین ب خاطر تعریف و تمجید  یا هزینه نری زیر دست ی دکتر ک سبک کارش آشنایی نداری... 

ب امید خدا بتونی بهترین تصمیم بگیری ..

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر