2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن عوض شدم بنظر خودم مثبت بوده

شاغلی خودت ؟ یا همسرت خرجی میده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خیلیم خوبه منتها خوبه پولشو میده من ک میخوام بکنم ن پولشو میده ن اجازه شو مث زنای ۱۰۰ سال میچرخم

والا ما هم كه داريم

يه بچه انداخته سرمون به هيچ كاري نميرسيم

دائم كون بچه بشوريم و بهش سرويس بديم

باقي روزام سر كار باشيم

من قشنگ حس ميكنم با ازدواج به بيست سال قبل برگشتم

همش قناعت كنيم كه خونه بخريم و فلان

در صورتي كه اگه باباي.... شده ش يكم فكر زندگيش ميبود و كون گشاد نبود الان وضعمون اين نبود

والا ما هم كه داريم يه بچه انداخته سرمون به هيچ كاري نميرسيم دائم كون بچه بشوريم و بهش سرويس بديم ...

با قسمت اول و نگه داری بچه ب شدت موافقم 

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
یه جوری گفتی قناعت کردم اول زندگی من گفتم ۲۰سال زندگی مشترک داری😐

عروسی نگرفتم که به فشار نیوفته فقط ی اتلیه رفتیم با اینکه وضع مالی بابام خوب بود و خونه بابام اهل قناعت نبودم سالی ی بار شاید لباس میخریدم 

با قسمت اول و نگه داری بچه ب شدت موافقم 

والا

من قبل بچه بسيار  اكتيو بودم

الان انگاري دست و پام بسته س

در صورتي كه همين الان هم ١٥ تا شيفت ٢٤ ساعته دارم كار ميكنم و خانواده م همش شاكي ان كدوم زني انقدر كار ميكنه كه تو ميكني

ما خانوما یاد گرفتیم خودمون و وقف کنیم مگه اشپز گرفته؟  خودشم میدونه از اینکارا نمیکنم

ببین ناهار وغذا خیلی برامردا مهمه من خودم شوهرندارم ولی داداش جوون دارم تا ازسرکارمیادباید ناهارش حاضرباشه کم باشه یا خیلی ساده باشه قاطی میکنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اره بابا دو مدل خورشت بپزی هرچی بگی قبول میکنه😂😂

باز خوش به حالت .شوهرمن اجاره کاشت ناخن ومژه و..رو نمیده .یکسالی هم هست خونم رو کرده شیشه .هر جا میری بگو من اجازه دادم میری وگرنه نمیری و.. مانتو که از زانو هم اجازه نمی ده بپوشم.باید همش زیر زانو باشه .

ارایش می کردم اونم ازم گرفته .داعونم داغون .به خود کشی فکر میکنم .ندر میکنم برا مرگ شوهرم نمیمیره .دارم به خود کشی خودم فکر میکنم.فکر کنم خدا هم اینو میخواد که من خود کشی کنم

والا ما هم كه داريم يه بچه انداخته سرمون به هيچ كاري نميرسيم دائم كون بچه بشوريم و بهش سرويس بديم ...

دقیقا با بچه نمیشه

مام همینیم جمع کن خونه بخر جمع کن کوفت بخر

نمیدونم کی میخوایم زندگی کنیم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
عروسی نگرفتم که به فشار نیوفته فقط ی اتلیه رفتیم با اینکه وضع مالی بابام خوب بود و خونه بابام اهل قن ...

عزیزم اشتباه اولت همین بود ک عروسی نگرفتی 

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️