2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک کرده

1043 بازدید | 51 پست

من اوایل ازدواج زیاد به خودم نمیرسیدم سعی میکردم قناعت کنم بعد دیدم کسی نمی بینه حتی شوهر خودمم قدر نمیدونه همه تو جمع از قر و فر جاریم میگفتن منم روابطم و با دوستای مجردیم شروع کردم روحیم بهتر شد بعد دیگه فشیال و رنگ مو ژل لب و عمل دماغ لیزر و اینا رو شروع کردم بعد امروز ناهار بحثم شد با شوهرم میگه اره معلوم نیس چه خبره این همه به خودت میرسی ارایش میکنی/: بعد رفت چی بگم تو جوابش شب انگار عادت کرده من ساده ی قدیمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ی آقا این کارو میکرد حتما بهش شک میکردن

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
من گذشته ی توام چجوری تغییر کردی

انقد خورد شدم عروس جدید اومد همش به قر و فرش میرسید ماهی چن میلیون پول ارایشگاهش میشد همه هم از اون تعریف میکردن منم دیدم با چن صد تومن پول قناعت من هیچی نمیشه  برا خودم زندگی کردم

کوبیدی از نو ساختی😂😂شوخی بود

سعی کن ارامش تو حفظ کن بگو بخاطر تو عزیزم اوایل بخاطر کم خرجی بود الان دوس دارم بخاطر تو زیبا باشم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بگو همه اینا برای توعه  اوایل ازدواج وضعمون خوب نبود قناعت میکردم همیشه دوست داشتم برای شوهرم ...

متاسفانه من اصلا از این زبونا ندارم امروز اگه دو دیقه میموند جنگ را مینداختم😂

امروزم وقت ناخن داشتم نرسیدم ناهار بپزم بدتر قاطی کرد

اگه شوهرت بنده شکمه وحساس شده همیشه ناهارت اماده کن بعد نوبت بگیر وقتایی که خونه نیست به ارایشگاه و دوستان برس خونه س پیش ان بمون 

بحث نکن بگو کاری نکردم منم مثل بقیه م 

بعدم اسی بیچاره شوهرت از سر کار امده خسته و گرسنه تو هم نوبت ناخن داشتی شب قبل غذا می پختی که حداقل نهار گشنه نمونه عصبانی بشه.. اینو بهش حق میدم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگه شوهرت بنده شکمه وحساس شده همیشه ناهارت اماده کن بعد نوبت بگیر وقتایی که خونه نیست به ارایشگاه و ...

اره بابا دو مدل خورشت بپزی هرچی بگی قبول میکنه😂😂