2777
2789
عنوان

سیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست

چقد از این زنای ضعیف کتک خور بدم میااااد 😐😐 چجوری میتونی وایسی بزنتت بعد با یه سیلی کوچیک عذاب وجدان بگیری و پشیمون بشی ؟ انگار بعضیا رو کلا واسه تو سری خوردن ساختن 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی عزت نفس نداشته باشی همین میشه .تو روی پدرشوهرت می ایستادی میگفتی زن کتک خور نیست 

ای ادم وقتی تنها و بی کس باشه همین میشه دلم نمیخواد هیچ جایی برم دوست دارم تنها بمونم دوست دارم برم نمیدونم اصلا

نه خار نداشت ولی من دلم میخواد بمیرم از قضاوت از کتک خوردن از شادی ندیدن خسته ام مگه یک زن از زندگیش ...

مقصر همه اش خودتی . مظلوم به اندازه ظالم مقصره . وقتی اولین کتک رو‌ خوردی و سکوت کردی یعنی انتخابت این زندگی بوده 

اینا هیچی پدر شوهرم بهم گفت ازین زن در نمیاد دیگه این زن نمیشه چرا آخه مگه یه ادم چقدر توان داره چرا ...

امان از این جامعه ی مرد سالار . مردی که کتک میزنه و فحاشی میکنه رو نمیگن از این شوهر درنمیاد واست ولی اگه در جوابش یه سیلی بزنی دیگه زن زندگی نیستی😐

اشکال از طرز فکر غلطی هست که تو ما جا افتاده فکر می‌کنیم مرررد هر جور که باشه باید بهش احترام‌گذاشت فقط چون مرده 😏

اینا هیچی پدر شوهرم بهم گفت ازین زن در نمیاد دیگه این زن نمیشه چرا آخه مگه یه ادم چقدر توان داره چرا ...

عزیزم ناراحت بودی اونام باید فهم ودرک داشته باشن توعصبانیت اتفاق افتاده حالا خودتوناراحت نکن 

چقد از این زنای ضعیف کتک خور بدم میااااد 😐😐 چجوری میتونی وایسی بزنتت بعد با یه سیلی کوچیک عذاب وجد ...

چیکار میتونم کنم من خیلی سختی کشیدم خیلی ایا خدا ایم روزا رو دید و خواست این زندگی من بشه مگه اصلا نمگه از رگ گردن نزدک هستش را سکوت میکنه چرا اینجوری میزاره همه اذیت کنن یعنی واقعا خدا بنده هاش رو به حال خودشون ول کرده چرا یکی رو خوشبخت و غرق خوشبختی یکی مثل من رو این همه شکنجه میده ایا روی اون ترازوش میخواد از ماها سوال یکسان کنه 

چیکار میتونم کنم من خیلی سختی کشیدم خیلی ایا خدا ایم روزا رو دید و خواست این زندگی من بشه مگه اصلا ن ...

عزیزم یعنی چی چکار میتونم بکنم ؟ یه بار که زدت برو ازش شکایت کن تا حساب کار دستش بیاد نظرت چیه تا آخر عمر وایسی کتک بخوری 😐

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
ای چ جور تحملش میکنی  بزارش سر کوچه مامور شهرداری ببردش طلاق بگیر بابا خونه باباهاتون خار دا ...

همچین موجوداتی را هم مامور شهرداری جا اشغالم قبولشون نمیکنه

کاربر خیلی قدیمی هستم ...