من همسرم همش کتکم میزنه و حرفای زشت میزنه و فرقم نمیکنه کجا باشیم و کی باشه صداش رو می بره بالا و شروع به کتک زدن و فحاشی میکنه،دیشب هم همین برنامه بود و زنگ زد به خانواده ام و توهین کرد بهشون و بعد زنگ به خانواده اش که اومدن خونمون هر چقدر گفتیم تموم کن گوش نمیکرد تازه به من جلوشون کلی فحاشی کرد و من ناخواسته یه دونه زدم تو صورتش و ساکت شد ولی خیلی پشیمونم چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست درد دارم
چقد از این زنای ضعیف کتک خور بدم میااااد 😐😐 چجوری میتونی وایسی بزنتت بعد با یه سیلی کوچیک عذاب وجدان بگیری و پشیمون بشی ؟ انگار بعضیا رو کلا واسه تو سری خوردن ساختن
خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد از این زنای ضعیف کتک خور بدم میااااد 😐😐 چجوری میتونی وایسی بزنتت بعد با یه سیلی کوچیک عذاب وجد ...
چیکار میتونم کنم من خیلی سختی کشیدم خیلی ایا خدا ایم روزا رو دید و خواست این زندگی من بشه مگه اصلا نمگه از رگ گردن نزدک هستش را سکوت میکنه چرا اینجوری میزاره همه اذیت کنن یعنی واقعا خدا بنده هاش رو به حال خودشون ول کرده چرا یکی رو خوشبخت و غرق خوشبختی یکی مثل من رو این همه شکنجه میده ایا روی اون ترازوش میخواد از ماها سوال یکسان کنه
چیکار میتونم کنم من خیلی سختی کشیدم خیلی ایا خدا ایم روزا رو دید و خواست این زندگی من بشه مگه اصلا ن ...
عزیزم یعنی چی چکار میتونم بکنم ؟ یه بار که زدت برو ازش شکایت کن تا حساب کار دستش بیاد نظرت چیه تا آخر عمر وایسی کتک بخوری 😐
خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور