2777
2789
عنوان

سیلی

464 بازدید | 38 پست

من همسرم همش کتکم میزنه و حرفای زشت میزنه و فرقم نمیکنه کجا باشیم و کی باشه صداش رو می بره بالا و شروع به کتک زدن و فحاشی میکنه،دیشب هم همین برنامه بود و زنگ زد به خانواده ام و توهین کرد بهشون و بعد زنگ به خانواده اش که اومدن خونمون هر چقدر گفتیم تموم کن گوش نمیکرد تازه به من جلوشون کلی فحاشی کرد و من ناخواسته یه دونه زدم تو صورتش و ساکت شد ولی خیلی پشیمونم چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست درد دارم 

ناراحتی چی زودتر باید میزدی تو گوشش

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والله زودتر از اینا باید میزدی.

فوش میده، کتک میزنه، رسوایی میکنه، ‌ زنگ میزنه کل ایل رو خبر میکنه و عذاب وجدان نمیگیره ، بعد تو یه سیلی زدی عذاب وجدان گرفتی!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا ناراحتی؟اون ب جای سیلی کاری کرده ب این مرحله برسی 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
خوب کردی . سر سنگین باش باهاش 

اینا هیچی پدر شوهرم بهم گفت ازین زن در نمیاد دیگه این زن نمیشه چرا آخه مگه یه ادم چقدر توان داره چرا فقط من کتک خور دست پسرش باشم زن ازم در میاد تازه من فقط زدم که تموم کنه ولی 

اینا هیچی پدر شوهرم بهم گفت ازین زن در نمیاد دیگه این زن نمیشه چرا آخه مگه یه ادم چقدر توان داره چرا ...

وقتی عزت نفس نداشته باشی همین میشه .تو روی پدرشوهرت می ایستادی میگفتی زن کتک خور نیست 

ای چ جور تحملش میکنی  بزارش سر کوچه مامور شهرداری ببردش طلاق بگیر بابا خونه باباهاتون خار دا ...

نه خار نداشت ولی من دلم میخواد بمیرم از قضاوت از کتک خوردن از شادی ندیدن خسته ام مگه یک زن از زندگیش چی میخواد

2790
2778
2791
2779
2792