ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ندول تیروئید توده هایی که تو تیروئید ایجاد میشه و بانمونه برداری مشخص میشه که بدخیم هستن یا خوشخیم و در هردو صورتش باید جراحی بشه و کل تیروئید برداشته بشه
گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔
یسری توده تو تیرویید،که بعد نمونه برداری جراحیش میکنن،فقط جا خوب جراحی کنید که به تارهای ثوتیش اسیب نزنن،بقیش حله،من خالم نمونه برداری وجراحی کرد بااینکه بدخیم بود ولی رفع شد وهیچ مشکلی نداره،خودمم تیرویید پرکار شدید دارم ولی سونوم اکی بود
عزیزم دکتری که براش این سونو رو گرفته اگه خودش دکتر غدد باشه خودش نمونه میگیره در غیر اینصورت باید خودش معرفی کنه جایی رو برای نمونه برداری که معمولن سونوگرافی ها هم انجام میدن
انشالله که چیز خاصی نیست نگران نباشید
گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔