2777
2789
پس میکنیم شکررررررر هرچه باداباااااد😁😁😁😁 میترسم خدا فکرکنه مسخرش میکنم🤣🤣

واااا نه بابا چه مسخره ای

شکر واقعا لازمه ولی متاسفانه انجام نمیدیم زیاد

انقدررررررر نعمت خدا داده ک برا شکرش کل عمرمون کمه

همین سلامتی، همین امنیت، آرامش، همینکه شبا راحت آدم سرشو رو بالش میذاره، همینکه یه سقف تو سرما و گرما بالا سرمونه، آدمایی دورمونه، غذا و آبی جلومونه، خوش شانسی و اتفاقات کوچیک و بزرگ و قشنگ و هیجان انگیز زندگیمون و هزاررااااان نعمت دیگه ک قابل شمردن نیست

من آدمایی دورم هستن ک زیاد شکرگزاری میکنن و همونطور ک خدا خودشون فرمودن نعمت ها رو براشون زیاد میکنند

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چی شدی

اونموقع استرسم خون ازمایشش بود

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واااا نه بابا چه مسخره ای شکر واقعا لازمه ولی متاسفانه انجام نمیدیم زیاد انقدررررررر نعمت خدا داده ...

اره واقعا شکرگذاری خیلی خوبه ادمو متوجه داشته هاش میکنه...

چطوری اری همچی خوبه؟!

💔💔 توخوبی خوشگلم

قربونت تو چطوری 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اره واقعا شکرگذاری خیلی خوبه ادمو متوجه داشته هاش میکنه... چطوری اری همچی خوبه؟!

ارههههه

خداروشکر عزیزم توکل ب خدا میگذرونیم❤

تو چطوری؟؟؟حالت بهتره؟؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ارههههه خداروشکر عزیزم توکل ب خدا میگذرونیم❤ تو چطوری؟؟؟حالت بهتره؟؟؟؟

منننننن زیاادپریود میشم لعنتی.

ناامیدی در عین امیدواری هعی خوبم میگما الی نماز شب از کی شروع کنیم

چطوریه؟اون صفحه ای که نازنین توضیح داده بود و گم کردم

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از نماز صبح ۵۳ بار آیه ۶۵ سوره یس به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام و به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا، بلافاصله بعدش ۱۱۰ مرتبه(دقیق و با توجه) ذکر یا قهّار به نیت غلبه بر دشمن

بعد از نماز عصر ۵۳ بار آخر آیه ۱۷۱ سوره بقره(صم بکم عمی فهم لا یعقلون) به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام و به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا، بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار(دقیق و با توجه) ذکر یا رقیب به نیت غلبه بر 

دشمن قوی

بعد از نماز عشاء ۵۳ بار آیه ۲۱ سوره مجادله به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام و به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا ، بلافاصله بعدش ۱۱۰ مرتبه(دقیق و با توجه) ذکر یا شدید به نیت به شدت مغلوب کردن دشمن

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از نماز مغرب و بعد از نماز عشاء

به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام و به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و چشم زخم و حسادت حسودان و ظلم ظالمین و دفع جن زدگی از خودت و همسرت و فرزندات(👉🏻 این میشه نیتت)

اعمال👈🏻 میخوانی :

صلوات

سوره های توحید ، فلق، ناس، توحید،

بسم الله الرحمن الرحیم یا الله یا رحمنُ یا رحیمُ یا ربَّ العالَمین اِهدناالصّراطَ المستقیم

صلوات

تا ۴۰ روز و شب این اعمال رو انجام بده

از هفته دوم به بعد خیلی سخت میشه نمیشه وسطش ول کنی

ولی نشانه ها و تغییراتو که حس کنی خودت ادامه میدی

سختیش اینه که اذیتت میکنن مثلا در طول روز سنگینت میکنن از یادت میبرن بهت القا میشه که نخون دیر بخون نمازتو دیر بخون

راستی نمازاتم نباید عقب بیوفته

یه روز دو روز اشکال نداره ولی اگر تاثیر کامل میخواهی این اعمال زمان خاص داره و اونم تا یک ساعت بعد از هر اذان هست حداکثر حداکثر

قربونت من قول دادم شکرگذاری کنم ولی فکرکنم نکنم عاقل ترم🤣🤣🤣

منم شکرگذاری میکنم...اون ذکری ک گفتمت واسه دلتنگی و بی قراریه .الان پی‌وی گفتمت راجبش..الان اینجا میفرستمش ک بچه‌ها اگ خاستت استفاده کنن