2777
2789
دقیقااا میفهمم برااین کار باید کم کم شروع کنی میدونم ادم دوست داره همه چیز رو با هم انجام بده اما ...

چندشبی نماز شب خوندم بنظرم خیلی خوبه اثرداره...

میخام ی چیزی تعریف کنم براتون ک برا بچها گروه گفتم....

تاحالا چندتا خاب دیدم بعد کلی گله گذاری ک نشونش بود حاجت رواییت نزدیکع و هی بدترشد دیروز مغازه دوستم بودم ی خانمی اومد شروع کردیم حرف زدن من ازاین قبیل حرفامیزدم ک اماما باما کاتن وکاری ب ماندارین جواب نمیدن و اینجور حرفا(چون چادری بود میدونسم که حرفی شاید بزنه دلم گرم شه)خیلییییی قشنگ حرف میزد خیلی بعد ی چیزی تودلم گفت ازش کمک بگیرگفتم من خیلی ذکر میگم بگو چکارکنم حاجت بگیرم میگفت تعیین تکلیف نکن برا خدا همش شکرکن گفتم من ک میگم حداقل صبر بده گفت از خدا صبرنخایین صبرخاستن یعنی مصیبت خاستن ب خدا میگی صبر بده من امادگی مصیبت دارم از خدا بخا ک جز شاکرین باشی یعنی همش بهت نعمت بده تو شکرکنی بعدک گفتم ی ذکر یادم بده گفت همش خداروشکر کن با حال خوب ب زبون خودمونی گفتم بهتون بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عزیزم اداب خاصی نداره من تاحالم بدمیشه شروع میکنم گفتن ولی ی کلیپ دیدم ک خودش دکتربود میگفت برای ا ...

منم شنیده بودم اینو،خداروشکر برات تاثیر گذار بوده،منم فرصت بشه امتحان میکنم

زمان همه چیز رو درست میکنن بشرطی خودتم برا تموم شدنش تلاش کنی

دارم هر کاری میکنم...اصلا بینمون یه فاصله عجیبیه...به ظاهر ساده استا ولی اون انگار به امیده من نشسته منم فکر میکنم اون سرده

چندشبی نماز شب خوندم بنظرم خیلی خوبه اثرداره... میخام ی چیزی تعریف کنم براتون ک برا بچها گروه گفتم. ...

چه خووووب عزیزم. انشالله بیشترم بخونی

واقعا درسته. هیچوقت از این دید نگاه نکرده بودیم

اتفاقا جدیدا منم ب این نتیجه رسیدم ک شکرگزاری بهترین چیزه. واقعا هررر آدمی شکرگزار بوده ب هرچی صلاحش بوده رسیده و برکت تو زندگیش اومده

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
سلام بچه ها عشقم فردا پس فردا میرن آزمایش توروخدا دعا کنید ازدواجش با این دختر جور نشه حالم خیلی بد.

کلمه ازمایش خون رو دیدم فشارم افتاد 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چه خووووب عزیزم. انشالله بیشترم بخونی واقعا درسته. هیچوقت از این دید نگاه نکرده بودیم اتفاقا جدیدا ...

پس میکنیم شکررررررر هرچه باداباااااد😁😁😁😁

میترسم خدا فکرکنه مسخرش میکنم🤣🤣