2777
2789
سرکه هم میگن خوبه. ب در و دیوار خونه بزنید

اره شنیدم...

ولی دیدی میگی فلان کارمیکنم نمیشه؟؟؟

واقعا یهویی تصمیم ب خیلی کارا دارم انقدر سرم شلوغ میشه ک جرمیخورم کلا خستمه میگم بعدا

قربونت❤️ چی بگم عزیزم،منم بار دومه ختم برداشتم برای فراموشیه کسی،کاش هممون زود حاجت بگیریم از این د ...

شاید قرارنیس فراموشش کنی دختری....

ذکر یونسیه بگو اگ‌حالت خوب نیس خیلی حال ادمو ‌خوب میکنه خیلی زیاااااااد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیفهمم...فقط این وسط ماییم که سره اونا داریم باخت میدیم

خداجبران میکنه مطمن باش...

مبادا ببازی هااااا

من ختم پنجمم با گروه برداشتم بلاخره خداس دیگه زیر دین بنده نمیمونه

من اما شرایطم اوکی نیست و یجورایی مادرش حق داره،من خانواده خوبی نداشتم و همین باعث شد نتونم درسمو که ...

لول گذاری و اینا واسه ما بندهای وگرنه خدا اون بالایی هارو خوب گوشمالی میده

اره شنیدم... ولی دیدی میگی فلان کارمیکنم نمیشه؟؟؟ واقعا یهویی تصمیم ب خیلی کارا دارم انقدر سرم شلو ...

دقیقااا میفهمم

برااین کار باید کم کم شروع کنی

میدونم ادم دوست داره همه چیز رو با هم انجام بده اما اون موقع مغز میبینه زیاده تنبلی میکنه

دونه دونه شروع کن.امروز یه چیزی رو شروع کن،دوروز بعد یه چیز دیگه،سه روز بعد یه چیز دیگه و...

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
چطوریه؟منظورم اینه آداب خاصی داره؟

ن عزیزم اداب خاصی نداره من تاحالم بدمیشه شروع میکنم گفتن ولی ی کلیپ دیدم ک خودش دکتربود میگفت برای افسردگی ۴۰۰بارتجویز میکنیم خودم امتحانش کردم حالم خیلی دگرگون شده بااینکه مشکل خاصی نداشتم خیلی شادشدم‌خودمم امتحان کردم عالی بود