2777
2789

بازگشت سوره یوسف و بخون ۷ تا ی بند و گره بزن و وقتی ک اومد باز کن گره هارو ۳۳۳ مرتبه الله الصمد بگو برای دلتنگی ۱۷ مرتبه سوره النشراح برای بیقراری ۱۱ مرتبه سوره الضحی بخون هدیه کن ب اقام ابوفاضل ع و ابا عبدالله و شش ماهش ع 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منننننن زیاادپریود میشم لعنتی. ناامیدی در عین امیدواری هعی خوبم میگما الی نماز شب از کی شروع کنیم

ببین من چندروز خوندم

ینی مثلا ۵ روز اینا پشت هم خوندم

بعد نتونستم

دیروزم پریود شدم اما خیلی میخوام پریودم تموم شه شروع کنم

میدونی فاطمه نماز شب یه چیزی داره. هرررروقت گناه کنی توفیق نماز شب ازت گرفته میشه. اصلاااا نمیتونی بخونی.من اون ۵ روزی ک گفتم خوندم رو خیلی حواسم ب گناهانم بود. اما بعدش از دستم در رفت دیگه نشد بخونم. باید طول روز هی استغفار کنیم ک توفیق نماز ازمون گرفته نشده

تو اگه پریود نیستی میخوای از امشب شروع کن

منم بعد تموم شدن پریودم بهت ملحق میشم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ببین من چندروز خوندم ینی مثلا ۵ روز اینا پشت هم خوندم بعد نتونستم دیروزم پریود شدم اما خیلی میخوا ...

میدونی من حتی بیدارم نمیخونم انگاری از خدا دلخورم این حالتی شدم شکرگذاریم میکنم ی وقتاییم خوبم ولی سعی میکنم بخونم دیگع بازبهت خبر میدم

میدونی من حتی بیدارم نمیخونم انگاری از خدا دلخورم این حالتی شدم شکرگذاریم میکنم ی وقتاییم خوبم ولی س ...

اخه چراااا؟؟؟؟

ببین میدونم صبر خیلی سخته

بعضی وقتا زندگی سخت میشه

فکر و خیال ب آدم هجوم مییاره

دوروبرشو نگاه میکنه میبینه ب چیزایی ک دوست داره نرسیده درصورتی ک شاید خیلی از آدمایی ک دوروبرشن هیچ تلاشی نکردن و ب اون خواسته رسیدن درحالی ک برا تو آرزوعه

نمیدونم اما ب نظرم تنها راهش صبره. سخته ها اما در نهایت مگه ما جز خدا کسی رو داریم؟مگه ب جز خدا میشه ب کسی دل ببندیم؟

باید امید داشته باشیم ک شاید تو ۱ ثانیه همه چی حل شه

از اون ۱ ثانیه برا همه آرزو میکنم😍😍

اخه چراااا؟؟؟؟ ببین میدونم صبر خیلی سخته بعضی وقتا زندگی سخت میشه فکر و خیال ب آدم هجوم مییاره د ...

حرفات قشنگه مرسی ک هستی عزیزمممم

امیدوارم براتک تکمون بشه یعنی خدا بخاد ک بشه

حرفات قشنگه مرسی ک هستی عزیزمممم امیدوارم براتک تکمون بشه یعنی خدا بخاد ک بشه

انشالله😍😍😍😍

نمیخوام بهت پیله کنم. چون آدم بعضی وقتا حوصله خودشم نداره

اما لطفا خوب باش. باشه؟

امشب با خدا و امام زمان(عج)حرف بزن. هم آروم میشی هم ب امام زمان(عج)بگو نگاه ویژتونو سمت من بیارید و ب خدا بگو خیلی تنهام. فقط خودمم و خودت. رحمتت بی کرانه. بهم رحم کن❤

همینو‌میخونی گفتی جواب میدع؟؟

اینو پریشب خوندم ک دیشب انلاین شد.. البته دیروز خیلی با امام زمان حرف زدم مطمئنم کار خودش بود... بنظرم دوتاش خوبه هم پنشجنبه هم این

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

همینو‌میخونی گفتی جواب میدع؟؟

اینا رو دوسه روز پیش تو نی نی سایت یکی بم گف

انشالله😍😍😍😍 نمیخوام بهت پیله کنم. چون آدم بعضی وقتا حوصله خودشم نداره اما لطفا خوب باش. باشه؟ ...

دورت بگردم‌بااین حرفاقشنگت دیشب احیا گرفتم اتفاقا ب یادتونم بودم ولی اونقدر پتانسیل نداشتم بهتون بگم...

چشم خوبم مرسی ک هستی واسه بودنت صلوات میفرستم الهی ک حاجت روا بشی خیلی زود