2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موندم با یه عالمه فکر و خیال..

شورم از نظر ظاهری،موقعیت شغلی،مالی و هرچی فکرش کنید ایده آله...هرکس من رو ببینه میگه چقدر خوشبختی..اما من یه دوستت دارم ندارم تو این زندگي...

برا تولدم سوپرایز میکنه. واقعا تلاش میکنه من بخندم ..شوخی میکنه اما احساسی و کلامی هییییچ

دیگه اون حرفا رو بهم نمیزنه،اما هیچ وقت هم بهم نمیگه دوستت دارم!!!رفتارش باهام خوبه؛خیلی سعی میکنه خ ...

یه بار بهش بگو دوستت دارم ببین اون چی میگه

یبار همینجوری بگو

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃

یکبار باهاش حرف زدم چند سال پیش.میگه من مشکلم با تو نیست..من کلا آدم ازدواج نیستم 

به نظرم ازدواج خیلی مسخره هست..گفتم چرا اومدی خواستگاری؟میگه چون تو اینقدر خوب بودی نمیخواستم از دستت بدم عقل هر مردی تورو انتخاب میکنه

من به شدت ترسو هستم و فوبیا آمپول دارم.باورت میشا کار خودش زیبایی هست؟

ببین منم خیلی میترسم ها خیلییییی جوری ک وقتی برای تزریق لب میرم از شدت ترس فقط گریه میکنم اصن اشکام بند نمیاد با اینک اصن درد ندارم ها ولی خیلی میترسم اما وقتی ب این فک میکنم ک بعدش قراره چقد خوشگل بشم انجامش میدم اسی فقط کافیه ی بار انجام بدی دیگ ول نمیکنی و وقتی ی جارو تغییر بدی هی دلت بیشتر میخواد و جاهای دیگرم تغییر میدی

من اگ همسرم تو این کارا بود و یا از لحاظ مالی اوکی بودم ب خدا هر روز تو مطلبا بودم 😐🤦🏻‍♀️😂

[QUOTE=316719286]بگوش میخام تکلیف خودمو بدونم[/QUOTEخودم میترسم دل ندارم اگه گفت نمیخوام چی؟من زندگی ...

عزیزم ،خوشبخت باشی ان شاالله،حتما بالاخره میخادت که همه این کارا رو بخاطرت انجام‌میده

باهات سردم هست؟

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...