2777
2789
عنوان

مردی که✨

93 بازدید | 8 پست

همه جزییات زندگیشو از صبح که بیدار میشه تا شب که میخوابه برات تعریف میکنه

راجع به هر مسئله ای در زندگیش نظرت رو میپرسه و مشورت میکنه

از از دست دادنت خیلی میترسه

حاضر نیست مردی حتی عکستو ببینه

وابستگی شدید داره! یا دوست داره ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یکی ازفامیلای ما ازهمسرش جداشد خیلی تعجب کردیم چون نه خانمه مشکلی داشت نه همسرش یکبار دیدمش پرسیدم چرا آخه چیشد جریان جداییتون چی بوده حیف نبود بایه بچه شماکه اختلافی نداشتین گفت حراف بود غیرقابل اعتمادبود پرسیدم یعنی چی گفت زمانی که تازه عقدکرده بودیم میومد ریزبه ریز منزل پدریش برامن تعریف میکرد مثلا امروز چکارکردیم مامان چکارکرد باباچکارکرد چی خوردیم چی پوشیدیم کجارفتم باکی ملاقات داشتم کیو دیدم وو....... گفتم خب بعدش گفت بعدازدواج بازهمه کارای روزمره منزل خودمون حتی چندپیمانه برنج پخت زنم چقدرگوشت پخت سالاد چی درست کرد کی اومد خونه مون زنم رفت بازار چی خرید باچه مبلغی ریزبه ریز میبرد جاهای دیگه تعریف میکرد چندسال تحملش کردم گفتم درست میشه دیدم کم کم تعریفاتش رسید به اتاق خوابمون ساعت چند خوابیدیم چه لباسی پوشیده بودیم هواسردبود مجبورشدم پاهامون بهم بپیچونم و.... اینا رو هم میرفت میگفت هرکاری کردم درست نشد دیگه صبرم سرآمد جداشدم من گفتم وای چه بی تحمل بودی بخاطراین مسئله جداشدی خدایی تا بعداز مدتی باهمسرش روبرو شدم مسیرمون یکی بود داخل تاکسی ازهمون لحظه اول فقط حرف زد حرف زد حرف زد داشتم روانی میشدم همش هم آه وناله وازبدبختی ازاینکه چرا همسرش زنگ زده گفته شیرخشک برا بچه بخرپوشک بخر غرمیزد اونجابودفهمیدم زنش واقعا حق داشته جدابشهicon

ببین یکی ازفامیلای ما ازهمسرش جداشد خیلی تعجب کردیم چون نه خانمه مشکلی داشت نه همسرش یکبار دیدمش پرس ...

اینی که تعریف کردم خواستم بفهمی ازدوست داشتن یاوابستگی نیست نوعی شخصیت بیمارگونه دارن این آدما حواستوجمع کن

🤣🤣🤣🤣اون دیگه خیلی سم بوده

سم به تمام معنا بخدا اومدم باشوهرم دعوا که چرا الکی میگفتی داماد فلانی آدم خوبی بود حیف بود زنش جدابشه icon

شوهرم گفت چطور گفتم بابا طول مسیرمون شایدده دقیقه بیشترنبوده من به غلط کردن افتادم چرا خودمومعرفی کردم وسلام کردم بهش